4 листопада з нагоди Дня працівників соціальної сфери в Міському палаці мистецтв відбулися урочистості, де соціальним працівникам вручили грамоти та грошові премії. Після чого відбувся святковий концерт.

Кожного року у першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Напередодні цієї дати вінничан, які працюють у цій галузі, традиційно привітали керівники міста та області.

«Ви робите дійсно велику справу, адже вкладаєте душу і серце у людей, які потребують допомоги, які звертаються за цим до органів влади. Як результат – органи соціальної політики вже який рік підряд отримують найвищу оцінку за свою роботу. А це – праця кожного з вас. Доказом того є часті візити до Вінниці делегацій з різних міст, які їдуть до нас знайомитись з тим, як ви працюєте і переймати досвід та впроваджувати його у себе. Ми пишаємося вами. Бажаю вам більше позитиву, і щоб добро, яке ви робите людям, поверталося вам сторицею», – сказав міський голова Сергій Моргунов.

У Вінниці з професійним днем привітали працівників соціальної сфери

«Робота працівників соціальні сфери не завжди помітна, але без неї не може існувати будь-яка держава. Останнім часом ваша робота стала ще більш інтенсивною і навантаження зросло, адже ви займаєтесь допомогою родинам учасників АТО, нараховуєте субсидії. По тому, як ви працюєте, оцінюють наскільки наша держава є відкритою до суспільства і до кожної людини», – зазначив заступник голови Вінницької ОДА Ігор Івасюк.

У Вінниці з професійним днем привітали працівників соціальної сфери

У Вінниці з професійним днем привітали працівників соціальної сфери

У Вінниці з професійним днем привітали працівників соціальної сфери

Довідка

Станом на 1 жовтня 2016 року у Вінниці на обліку перебуває 89,5 тис. осіб, які мають право на пільги; 2894 особи, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи; 6692 переміщених осіб; 2831 учасників бойових дій в АТО.

У 2016 році 26 тисяч сімей отримали адресні державні соціальні допомоги та більше 68 тис. родин станом на 31 жовтня отримують житлові субсидії.



Переглядів: 3949
Поширень: 0