Хтось розчищає дороги й тротуари після хурделиці, інші несуть тепло в своїх руках від серця до серця, а ми не забуваємо подякувати усім, кому небайдуже.

Юля Адамлюк. Відома вінницька волонтерка  разом з небайдужими людьми за два тижні зібрали  251 тис.  гривень для порятунку Тарасика Семенова, який вже  21 листопада  швидкою поїде в Київ на операцію. Ще необхідно 503 тис….

 Номер карти Приват банку 4149497856848595 Семенова Олена Павлівна

Карта приват банку волонтера 4149 4978 6158 1892 Адамлюк Юлія (вказуйте, що перерахування для лікування Тарасика)

 Юля Адамлюк

 Андрій Москолець Вінницький інженер-винахідник разом з колегами -аспірантами Морської одеської академії,  розробив біомеханічний протез руки вартістю 10 тисяч гривень, що майже в 175 разів дешевше закордонного імпланту. Першим розробку приміряв 27-річний Віталій Легуша, який  втратив руку у бою під Луганськом.

 Андрій Москолець

Григорій Сиротюк.  Відомий вінницький актор і режисер  поставив першу в історії  облмуздрамтеатру виставу в стилі пін-ап   «Чудовий вікенд для пікніка» за п’єсою Теннесі Вільямса.

 Григорій Сиротюк

Вистава Чудовий вікенд для пікніка

Оперативники управління  Нaцполіції у Вінницькій облaсті.  Зaтримaли двох вінничaнок, які розповсюджувaли aмфетaмін, метaдон тa мaрихуaну, в т.ч. нa територіях шкіл міста.

Оперативники управління  Нaцполіції у Вінницькій облaсті 

Людмила Станіславенко та Ірина Борзова, організатори  благодійного проекту «Творчість у благо» для збору коштів на операцію 13-річної Іри Ящук, яка  з шести років змушена  носити хурургічний корсет.

Людмила Станіславенко та Ірина Борзова

До  благодійного  аукціону, що відбудеться 18 листопада у галереї «ІнтерШик»,   долучилися чимало відомих вінничан – майстрів і профі. Згадаємо наступного тижня усіх.

 Творчість у благо

Олена Золотарьова.  Вінницька майстриня  представила унікальну виставку своїх робіт у  техніці  екопринт «Етнокоди української ляльки-мотанки». Цією технікою в Україні володіє лише кілька майстрів.

 Олена Золотарьова

Полковник Юрій Вaсилик і всі військові Могилів-Подільського прикордонного зaгону. В пам'ять своїх побратимів,  полеглих нa Сході Укрaїни, прикордонники посaдили сад-Aлею Слaви на території військового містечка.

 Полковник Юрій Вaсилик

сад-Aлея Слaви

Ігор Радченко і Руслан Савчук.  Двоє з тих небайдужих та креативних вінничан, які підтверджують  не марність запровадження у Вінниці  механізму громадських петицій.

Ігор Радченко і Руслан Савчук 

Ігор створив петицію про встановлення будівельниками ще на етапі зведення будинків сонячних панелей, які забезпечуватимуть принаймі освітлення під'їздів та економитимуть мешканцям кошти. Руслан же пропонує сортувати в місті не лише сміття, на сухе й вологе, а й також  використані батарейки і відпрацьовані лампи. Для цього він пропонує встановити на сміттєзбиральних майданчиках  міні-контейнери для збору використаних батарейок та ламп. 

 Тaїсія Дaгдій. Бaгaтoдітнa прийoмнa мaтір з містa Лaдижинa відзначена нагородою  VIII Всеукраїнської премії "Жінка III тисячоліття".

 Тaїсія Дaгдій

Пані Таїсія мaє 9 дітей, 7 з яких - прийoмні. Займається тaкoж грoмaдською діяльністю, зoкремa є вoлoнтерoм Лaдижинськoго Червoнoгo Хрестa.

Параска Юхимівна Коваленко.  Жительці села Мізяківські Хутори Вінницького району  7 листопада виповнилось 100 років.  З ювілеєм іменинницю вітали онуки, правнуки і представники місцевої влади.

Параска Юхимівна Коваленко 

Аріна Кантоністова,  батальон «Азов» та друзі-волонтери. На влаштованому ними благодійному  показі фільму «Спадок нації» було зібрано майже 7 тис. грн  на лікування однорічної Кіри Чубар.

 Аріна Кантоністова,  батальон «Азов» та друзі-волонтери

Іван Юкальчук, Сергій Городівський та  Олександр Оніщук. Вінницькі спортсмени вибороли одну золоту і дві срібні медалі на вiдкритому чемпiонатi Японii з зендокай карате-до. 

 Іван Юкальчук, Сергій Городівський та  Олександр Оніщук

Валерій Коровій. Голова Вінницької обладміністрації Валерій Коровій переконав австрійського інвестора, який збирався будувати завод в Росії, розмістити своє виробництво у Вінниці.

 Валерій Коровій

Сергій Моргунов. Міський голова на тижні вивчав досвід Литви.

Сергій Моргунов.

Зокрема,  литовських технологій маловитратних методів ремонту доріг та запатентованого в ЄС асфальтобетону. Є сподівання, що ці технології будуть випробувані у Вінниці вже влітку 2017 р.

 Сергій Моргунов.

Марина Якименко та колегія суддів  обласного апеляційного суду під її головуванням остаточно відмовила  у задоволенні  позову однієї родини, де діти та дружина вимагали визнати психічнохворим та обмеженодієздатним свого 72-річного батька і чоловіка та призначити йому опікуна.

 Марина Якименко

Чоловік, до речі,  льотчик-полковник у відставці з немаленькою пенсією.

 Лaрисa Білoзір. Депутaт  Вінницькoї oблaснoї рaди тa гoлoва  блaгoдійнoгo фoнду «Дoпoмoгa oнкoхвoрим дітям» отримала нагороду  VIII Всеукраїнської премії  "Жінка III тисячоліття".

 Лaрисa Білoзір

Ярослав Зайка. Учень 6 класу Бронницької школи Могилів-Подільського району став переможцем Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т. ШЕВЧЕНКА.

 Ярослав Зайка

Пам"ятатимемо ми і героя вінницького Небесного батальону –  Олександра Оцабера з  95-ї окремої десантно-штурмової бригади.

  Олександр Оцабера

Героям – вічна слава і світла пам'ять. І нам нагадування – поспішаймо робити добро і справжні Вчинки. Про допомогу нашій армії теж не забуваємо.

А всім вінничанам, як завжди, доброго нового і теплого тижня!

* (медіа- та соцмережевий зріз)



Переглядів: 6517
Поширень: 0