На площі Гагаріна, неподалік головного входу до Центрального парку, встановлюють огородження, яке відмежує пішохідну зону від дороги. Це дозволить підвищити безпеку пішоходів, адже унеможливить заїзд сюди автомобілів.

В цьому році у Вінниці було зроблено масштабну реконструкцію дорожньої розв’язки на площі Гагаріна. Це найбільший транспортний вузол міста, який перетинає майже 70% громадського транспорту. Тут влаштовано дренажну систему та зливову каналізацію, що дозволило приймати на 20% більше опадів, ніж раніше, замінено водогін, виконано реконструкцію контактної мережі трамвая і тролейбуса, заасфальтовано дорожнє покриття та тротуари. І головне – тут прокладено нові трамвайні колії довжиною майже кілометр так званого «оксамитового шляху» за новою для міста технологією.

Вже наступного тижня на площі Гагаріна з боку парку буде нове огородження

Тепер транспортна розв’язка має новий сучасний вигляд. «На минулому тижні розпочались роботи по встановленню нового огородження вздовж дороги неподалік входу до Центрального парку. Раніше там було старе огородження, яке демонтували з початком реконструкції площі. Тепер робітники встановлюють нове. Протяжність цього огородження – близько 110 метрів, зроблене воно з металу та покрите фарбою», – каже заступник начальника відділу технагляду та виробництва департаменту капітального будівництва міської ради Віктор Довгий.

Вже наступного тижня на площі Гагаріна з боку парку буде нове огородження

Вже наступного тижня на площі Гагаріна з боку парку буде нове огородження

За умов сприятливої погоди планується, що роботи завершать вже на наступному тижні.



Переглядів: 4974
Поширень: 0