Відсьогодні у відділенні поліції по вул. Довженка, 83 здійснюватиметься прийом заяв та повідомлень громадян від мешканців Лівобережжя обласного центру. Лівобережне відділення розмістилося в приміщенні колишнього Староміського відділу міліції.

Т.в.о. начальника ГУНП у Вінницькій області Юрій Педос особисто перевірив готовність відділення до роботи, оглянув приміщення та кабінети, в яких працюватимуть слідчі, дільничні інспектори, оперативники. В цілому стан робочих приміщень є задовільним, належним чином обладнана кімната прийому громадян, однак є і окремі невирішені питання.

Керівник поліції відразу дав доручення підлеглим по організації ремонту актової зали для проведення робочих нарад з особовим складом поліції та спортивної зали, де сьогодні покращують фізичну підготовку бійці спецбатальйону «Вінниця», а в подальшому можуть займатися спортом і працівники поліції Лівобережжя.

На вул. Довженка запрацювало Лівобережне відділення поліції

Всього у Лівобережньому відділенні, яке очолив полковник поліції Роман Андрущак, працюватиме 150 поліцейських, в цілодобовому режимі три слідчо-оперативні групи.

На вул. Довженка запрацювало Лівобережне відділення поліції

Така реорганізація Вінницького відділу поліції, на думку керівника вінницької поліції Юрія Педоса, розвантажить поліцейських, покращить ефективність їх роботи. Він поспілкувався з працівниками відділення, побажав їм успіхів в роботі, та пообіцяв підтримку у вирішенні матеріально-технічного забезпечення.

На вул. Довженка запрацювало Лівобережне відділення поліції

Новостворене Лівобережне відділення дозволить швидше реагувати на виклики вінничан, що надходять на "102", які обслуговуватимуться черговими частинами відповідно до території.

Крім Лівобережного відділення поліції до складу Вінницького відділу входить Вінницьке відділення поліції з обслуговування Вінницького району.



Переглядів: 5893
Поширень: 0