У День св. Миколая в Центральному парку культури та відпочинку відбулося відкриття Головної ялинки міста. Цьогоріч 26-ти метрова красуня має оновлене вбрання з новими іграшками та ілюмінацією. Площа біля Літнього театру заповнена вщент, адже це міське свято є улюбленим як дорослих, так і малечі, тому вінничани прийшли цілими родинами. Працюватиме ялинка аж до Водохреща, 19 січня.

Відкрили Головну ялинку міста голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій та Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«Вітаю кожну вінницьку родину з Днем святого Миколая. Новорічні та Різдвяні свята ми зустрічаємося з нашими друзями, нашими близькими та рідними. Ми бажаємо один одному добра, благополуччя, щастя, міцного здоров'я, і, я впевнений, що ми бажаємо, щоб наша рідна Вінниця, яку ми всі любимо, і далі розвивалася, - каже мер Вінниці Сергій Моргунов. - Цей рік був непростим, але разом з тим і успішним. Завдяки фінансовій децентралізації разом усім нам вдалося багато чого зробити, і я дякую вам за підтримку. Хочу запевнити вас у тому, що ми і надалі будемо реалізовувати разом нашу стратегію «Вінниця-2020» - розбудовувати сучасну, комфортну, європейську Вінницю. У наступному році ми далі будемо утеплювати дитячі садочки та школи, проводити ремонти у відділеннях наших лікарень, випускати на лінії нові трамваї «VinWay», ремонтувати дороги, створювати нові зони відпочинку. Я впевнений, що разом нам все вдасться. Від імені Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, депутатів Вінницької міської ради, вітаю вас з наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим. Бажаю всім добра, благополуччя, міцного здоров'я, і щоб у нашій країні був мир, а Господь Бог оберігав вас і ваші сім'ї!».

Головна ялинка Вінниці засяяла новорічними вогнями

Привітав гостей свята і голова ОДА Валерій Коровій: «Ми всі дорослі у День святого Миколая стаємо маленькими дітьми, тому що ми пригадуємо, коли ми мріяли, коли прагнули щось зробити. Цей рік був непростий, але мені дуже приємно говорити, що місто Вінниця, перлина України, зробила дуже потужний крок вперед. І в першу чергу, завдяки вам, дорогі наші вінничани, тому що це наше місто, наша область, наша прекрасна держава Україна. І ми повинні все зробити для того, щоб наші діти,онуки пишались, що ми в такий непростий час рухаємося вперед. Нехай оберігає Бог наші родини, наших дітей».

Головна ялинка Вінниці засяяла новорічними вогнями

Окрім цікавої розважальної програми сьогодні на вінничан чекає концертна програма від творчої майстерні «Зоряна мрія» міського Палацу мистецтв та гурту «Sunrise».

Головна ялинка Вінниці засяяла новорічними вогнями

Головна ялинка Вінниці засяяла новорічними вогнями

Головна ялинка Вінниці засяяла новорічними вогнями

Головна ялинка Вінниці засяяла новорічними вогнями

Спеціальні гості свята – MC Француз та DJ SteveV.​



Переглядів: 6040
Поширень: 0