Всіх  наших сьогоднішніх  героїв поєднує одна спільна властивість. Її не підробити, з нею  в крові певно потрібно народитися, щоб тебе завжди обпікав цей незгасний вогонь небайдужості  та драйву і підштовхував вперед.

Олександр Шемет.  Вінницький Дід Мороз появиться в своїй Резиденції біля міськради 25 грудня. А зараз він разом з волонтерами вітає на  Луганщині  дітей з інтернатів та наших військових.

 Олександр Шемет

Дмитро Кривий. Четвертокурсника Вінницького національного технічного університету визнано кращим  студентом-іноваційникорм  ВНТУ.

Нагадаємо, що мабуть найталановитіший нині студент Вінниці  цьогоріч виграв ряд національних конкурсів, а останніми його розробками були рука-маніпулятор для догляду за станом здоров’я людей з обмеженими можливостями і презентований в Китаї  старт-тап по бізнес-мережі.

 Дмитро Кривий

Миколаї. В ролі казкового дитячого благодійника побували на тижні чимало вінничан. І волонтери, і  "мольфари" , які разом з дітьми АТОвців ліпили вареники,  і міська влада, яка зібрала у Палаці дітей та юнацтва маленьких  вінничани, які найбільше потребують уваги та підтримки, і депутат міської ради Андрій Андреєв, що запросив  дітей воїнів, які загинули або були поранені  в зоні АТО,  в розважальний комплекс в ТРЦ Мегамолл, учні та студенти міста, які збирали кошти на іграшки для дітей в зоні АТО, вінницькі поліцейські, які провідували онкохворих діток в обласній дитячій лікарні. Всіх і не перерахувати. Бо наші Миколаї – всім Миколаям Миколаї!

 День Святого Миколая

День Святого Миколая

День Святого Миколая

День Святого Миколая

День Святого Миколая

Сергій Моргунов. Міський голова виконав чергову обіцянку зі своєї програми, а саме – створення умов для розвитку найекологічнішого транспорту.

 Сергій Моргунов

На тижні було презентовано проект з розвитку велосипедної інфраструктури міста, до якого долучається Швейцарське  бюро співробітництва в Україні, котре вкладає  у реалізацію проекту  290 тис. швейцарських франків (7,5 млн грн). Проект передбачає, зокрема  встановлення близько 30 велопарковок,  модульні  станції для велопрокату тощо.

Людмила  Станіславенко («Благодійний  фонд Людмили Станіславенко»). Організатор  кулінарного майстер-класу  «Депутатська кухня», де збирались кошти для 5-ти річної Каті Галка, яка вже два роки  бореться за  життя. Людьми показали себе й депутати  Сергій Кудлаєнко,  Геннадій  Ткачук,  Ганна Давиденко, Людмила Ваколюк, Дмитро Чаленко, Алла Власюк, Світлана Ярова, Олег Легеза та небайдужі вінничани, які  власноруч готували та пригощали гостей  стравами подільської кухні.

 Людмила  Станіславенко

майстер-клас  «Депутатська кухня»

майстер-клас  «Депутатська кухня»

Володимир Гройсман. Премєр-міністр виявився єдиною людиною у владі, яка була проти націоналізації  Приватбанку, будучи автором бджету-2017 і розуміючи, які наслідки потягне за собою таке рішення. Втім, як говориться, проти танку не попреш…

 Володимир Гройсман

Раїса  Панасюк (голова ГО «Гармонія»).  За пропозицією Володимира Гройсмана вінничанка стала  урядовим омбудсменом  з питань прав людей з інвалідністю.

 Раїса  Панасюк

Як пояснив прем'єр  нa своїй сторінці у Фейсбуці: «Усі, хто знaє Рaю, схиляє голову перед її невичерпною позитивною енергією. Свого чaсу ми рaзом бaгaто зробили нa місцевому рівні для того, щоб життя людей з інвaлідністю стaло комфортнішим, Я рaдію, що тепер Рaя може опікувaтися цим питaнням нa рівні крaїни. Ввaжaю, що результaт ми побaчимо дуже скоро.» 

Ігор Ткачук. Вінничанин отримав в Одесі  нагороду в Рейтингу популярності людей та подій Півдня України «Народне визнання - 2016», як директор «ПІДПРИЄМСТВА РОКУ» -  ДП «Одеський морський торговельний порт».

Ігор Ткачук 

Кондитери КП «Меридіан» (директор Алла Михайлова).  Майстрині підприємства  випекли  13 тисяч медових  «смайликів» для Резиденції Діда Мороза – найходовішої новорічної валюти Вінниці.

 Кондитери КП «Меридіан»

Кондитери КП «Меридіан»

Батальйон "Вінниця" (командир Руслан Мороз). Хоча б тому, що не можуть не бути надзвичайними бійці, яким допомагають як вінницькі, так і київські волонтери. От і на тижні волонтерська група благодійного фонду “Хрест Сварога”  передала вінничанам  позашляховик  Mitsubishi L-200.

 Батальйон "Вінниця" (командир Руслан Мороз)

позашляховик  Mitsubishi L-200

Iлля Oлiйник та  Вoлoдимир Iжaкiвський. Жмеринські спортсмени стали чемпіонами світу з  кoзaцькoгo двoбoю  серед юніорів. А всього жмеринська команда здобула на першості 15 медалей.

 Iлля Oлiйник та  Вoлoдимир Iжaкiвський

Сергій Агєєв (представник НДЛ  “Українські Кібернетичні Розробки”). Вінничани створили інвалідний візок з дистанційним керуванням, аналогів якому ще немає в світі.  

 Сергій Агєєв

Наприклад, якщо людина лежить на дивані, візок може самостійно під’їхати до користувача, і так само приїхати у будь-яку частину квартири. А незабаром  він працюватиме за принципом автопілота і буде обладнаний системою навігації”, – пояснив на презентації Сергій.

Владислав Скальський, заступник міського голови. Судячи з участі Скальського неофіційним модератором у презентації вінницько-швейцарського проекту «ВелоВінниця-2018» та міського  Форуму розвитку громадянського суспільства Вінниці «Точки взаємодії», в команді Сергія Моргунова нарешті появився посадовець, який вестиме тему стратегії майбутнього Вінниці, зокрема як міста соціально-публічних просторів, ініціатив та  активного діалогу влади з городянами.

 Владислав Скальський

Вікторія Рожко.  Вінничанка стала абсолютною володаркою кубку України з армреслінгу, виборовши два перші  місця у своїй ваговій категорії

 Вікторія Рожко

Рая Панасюк, Олена Павлова. Організатори унікальної (але вже традиційної для нашого міста) виставки-ярмарки авторських творів майстрів з обмеженими фізичними можливостями «Руками створена краса».

 Виставка-ярмарок

Вікторія Харченко. Учениця 10 класу вінницької школи №1 гідно  представила  Україну в Індії  на міжнародній олімпіаді з робототехніки. Сміттєвий робот вихованки  студії «Роболабораторія» Палацу дітей та юнацтва  увійшов до двадцятки кращих проектів.

 Вікторія Харченко

Оксана Мудрик. Директор музею  С.В. Руданського у с. Хомутинці Калинівського району стала переможцем Всеукраїнської літературно-мистецької премії  імені Степана Руданського.

 Оксана Мудрик

Миколa Рябий. Один з найтитулованіших вінницьких письменників свою нову книгу  «Чутки про смерть перебільшені», що присвячена видатному вченому - мікробіологу Д.К.Заболотному,  першу презентацію книги зробив на батьківщині – в Крижополі.

 Миколa Рябий

книг  «Чутки про смерть перебільшені»

На цьому зичимо світлого святкового о  тижня всім вінничанам! Шануйте здоровя і не відкладайте на потім добро і справжні Вчинки.

 *(медіа- та соцмережевий зріз)



Переглядів: 4807
Поширень: 0