12 січня поліцейські відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Нацполіції Вінниччини, затримали двох вінничанок, які надавали послуги сексуального характеру у орендованій квартирі.

Як розповів начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Олександр Федорович, оперативники затримали двох жінок 33 та 53 років під час надання інтимних послуг. Місце розпусти вони створили в одній з міських квартир.

У Вінниці дві жінки влаштували в орендованій квартирі бордель

Зі слів затриманої, клієнтів вона підшукувала через мережу Інтернет та запрошувала чоловіків в орендоване помешкання. Крім того, жінка займалась звідництвом, залучаючи до «роботи» свою 53-річну подругу. За годину інтиму жінки отримували по 500 гривень.

У Вінниці дві жінки влаштували в орендованій квартирі бордель

Старша жінка розлучена та виховує 18-річну дочку.

Під час огляду місця події поліцейські вилучили гроші, два мобільних телефони, за допомогою яких вони зв’язувались з клієнтами, та інші речі, які свідчать про протиправну діяльність жінок.

У Вінниці дві жінки влаштували в орендованій квартирі бордель

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України (створення або утримання місць розпусти і звідництво). Такий злочин карається обмеженням або позбавленням волі на строк до 5 років.



Переглядів: 4034
Поширень: 0