У Вінниці обрали 16 учасниць ювілейного ХХ конкурсу «Міс Вінниця-2017». Цьогоріч за корону головної красуні міста захотіли позмагатися 72 дівчини. Вони помітно хвилювались, але організатор конкурсу Євген Майданик чітко розповів, як має проходити кастинг та допомагав конкурсанткам зорієнтуватися в просторі балетної зали Палацу мистецтв «Зоря». Журі конкурсу складалось з представників модної індустрії, генеральних партнерів, засобів масової інформації та, звісно,організаторів конкурсу. Також у суддівстві брала участь переможниця минулорічного конкурсу Дарія Поліщук.

Перший вихід дівчатам запропонували зробити у зручному одязі, а другий в купальнику. Кожна дівчина виходила по центру та представлялася, згодом їхні імена та номери знову повторювали для журі. Після дефілювання кожної 11-ки відбувалося голосування, а Євген Майданик записував одразу кількість голосів. Помітно було, що конкурсантки намагались певним чином виділитись або приховати недоліки фігури. Дівчата вдягали височенні підбори, озброювались пуш-апами, колготками під купальники, нічними сорочками і навіть замотувались хустками.

16 учасниць ювілейного конкурсу «Міс Вінниця-2017» боротимуться за омріяну корону

16 учасниць ювілейного конкурсу «Міс Вінниця-2017» боротимуться за омріяну корону

16 учасниць ювілейного конкурсу «Міс Вінниця-2017» боротимуться за омріяну корону

Десять перших конкурсанток обрали за найбільшою кількістю балів, а решту визначали спонсори «Міс Вінниця-2017». Як виявилось, не так вже й легко було надати перевагу одній дівчині, тому журі обговорювали, перераховували голоси та викликали дівчат на фінальне дефіле. Отож, у фіналі конкурсу, який традиційно пройде у березні ми побачимо: Марину Котлінську – 22 роки, Карину Гончарук – 16 років, Анну Грішину – 19 років, Дарію Глухеньку – 19 років, Анастасію Коваль – 17 років, Аліну Шамалюк – 20 років, Єлизавету Бойко – 19 років, Дар’ю Бондарчук – 20 років, Анну Гулевич – 21 рік, Ганну Пилипенко – 16 років, Тетяну Гекалюк – 20 років, Софію Ребезу – 16 років, Крістіну Марполь – 18 років, Маргариту Христюк – 16 років, Кумановську Марію та Aнaстaсію Мaкогон. Останні дівчата зареєструвалися на кастинг чи не найпізніше, тому дані про їхній вік, зріст та параметри не афішували у загальному списку.

16 учасниць ювілейного конкурсу «Міс Вінниця-2017» боротимуться за омріяну корону

 Після оголошення результатів красунь зібрали у глядацькій залі Палацу мистецтв «Зоря», щоб розказати детальніше правила. Організатори одразу перепитали чи дівчата справді незаміжні та не мають дітей, а також чи не передумали вони брати участь в конкурсі. Щоб стимулювати конкурсанток, їм одразу заявили, що переможниця отримає оригінальну корону, хутряний виріб, 20 тисяч гривень та поїде в тур до Іспанії. Все ж, Міс Вінниця-2016 Дарія Поліщук звернулась до дівчат з проханням не ставитись занадто серйозно до конкурсу, щоб не втомити себе сподіваннями перемогти.

16 учасниць ювілейного конкурсу «Міс Вінниця-2017» боротимуться за омріяну корону

Щоб потрапити у фінал конкурсу «Міс Вінниця-2017» дівчата вдягали підбори, озброювались пуш-апом і замотувались хустками

З наступного тижня вінничанки розпочнуть активну підготовку до фіналу. Їх чекають заняття з хореографом, фітнес-тренером, масажистом, дизайнером одягу. Заняття проводитимуться практично щодня по 1,5-2 години, тому Євген Майданик закликав дівчат берегтись від застуди та залишити в минулому шкідливі звички, адже корону зможе отримати найкраща в усіх сенсах!



Переглядів: 9900
Поширень: 0