У ході спецпроекту ми вже поспілкувалися з 12-ма учасницями конкурсу «Міс Вінниця-2017». Заключна четвірка дівчат відповіли нам на ті ж запитання, що й попередниці:

  1. Для чого ви вирішили прийти на конкурс «Міс Вінниця»?
  2. Чи вважаєте Ви, що завдяки таким конкурсам можна підняти самооцінку?
  3. Які якості в собі ви вважаєте позитивними?
  4. Які ваші слабкі сторони?
  5. Чи реально подружитись з іншими конкурсантками, чи ви виключно конкурентки?

20-річна Анастасія Макогон (176/84-60-90) прийшла на конкурс, щоб стати сильнішою і більш впевненою в собі. Дівчина вважає, що підготовка до фіналу допомагає кожній учасниці стати жіночною, слідкувати за поставою, ходою, жестами та йти по життю з посмішкою.

Анастасія Макогон

Участь у «Міс Вінниця» допомогла мені відволіктися від повсякденних турбот, мотивувала до самовдосконалення, наповнила життя приємним хвилюванням і різноманітністю. 

Фіналістка зазначає, що участь у конкурсі лише стимулює до того, щоб піднялася самооцінка. Своїми позитивними якостями Анастасія вважає наполегливість, працьовитість, оптимізм та життєрадісність. А от надмірну емоційність та здатність завжди приймати все близько до серця вважає слабкими рисами.  

Анастасія Макогон

Дружба - це, як правило, стосунки, які формуються роками. Дівчата часто конкурують між собою, але в умовах змагання проявляється справжнє обличчя кожної учасниці. Якщо за будь-яких умов суперниця залишається людиною, тоді я була б не проти продовжувати спілкування з нею і надалі, - відповіла Анастасія Макогон.

16-річна Маргарита Христюк (171 / 84-62-90) ніколи раніше не брала участі в конкурсах краси, тому вирішила проявити себе у новій сфері завдяки участі у «Міс Вінниця 2017». Дівчина вважає, що це прекрасна можливість підвищити самооцінку, адже кожна учасниця має навчитися любити себе, щоб представитись у якнайкращому світлі на сцені й перед камерою.

Маргарита Христюк

 Цілеспрямованість, відповідальність та відданість улюбленій справі, друзям і близьким людям – це мої сильні сторони. Все ж, мені важко вгодити самій собі, зокрема, коли роблю вироби своїми руками. Речі постійно здаються недосконалими, тому моя слабка сторона – перфекціонізм.

Маргарита Христюк

Маргарита впевнена, що крокувати до фіналу з думкою, що оточуючі дівчата вороги - це неправильно і нерозумно. Дівчина переконана, що конкурс є прикладом дружньої співпраці дівчат, адже всі виходи залежать від того, наскільки вдало взаємодіяли конкурсантки між собою.

20-річна Тетяна Гекалюк (173 / 90-68-97) вважає, що конкурси такого формату -  це сукупність можливостей: познайомитись з людьми різного роду діяльності, навчитись чогось нового, тим речам яких немає у сірих буднях, коли в тебе важке навчання і мало вільного часу.

Тетяна Гекалюк

- Я думаю, що на такі конкурси не варто йти дівчатам, які вважають, що у них проблеми з самооцінкою, бо все ж тут конкуренція і справді достойні суперниці. Якщо комусь участь справді допоможе вирішити якісь внутрішні проблеми, то це теж добре!

 Своїми сильними сторонами Тетяна відзначає відповідальність, цілеспрямованість, критичність до людей і до себе, а також вміння відповідати за власні промахи і берегти таємниці. Серед недоліків - нетерплячість, безкомпромісність, вимогливість до людей та прямолінійність (але дивлячись в яких випадках).

Тетяна Гекалюк

З приводу дружби між учасницями, конкурсантка вважає, що все залежить більше від людей. Все ж, Тетяна сподівається, що по закінченню конкурсу залишаться приємні спогади і хороші люди.

16-річна Софія Ребеза (170 / 83-60-89) вирішила спробувати себе в цьому конкурсі, щоб перевірити сили і отримати незабутні враження та емоції. Учасниця впевнена, що конкурс надзвичайно підіймає самооцінку, оскільки на сцені потрібно вести себе гідно і впевнено.

Софія Ребеза

Своїми сильними сторонами я вважаю вміння поводитися на сцені і посмішку. А моєю слабкістю є наївність і запальність.

Софія переконана, що подружиться з конкурсантками цілком можливо, оскільки з підтримкою набагато легше впоратися з усіма труднощами при підготовці до фіналу.

Софія Ребеза

Нагадуємо читачам, що фінал конкурсу «Міс Вінниця-2017» відбудеться 5 березня у приміщенні театру ім. Садовського.



Переглядів: 4421
Поширень: 0