Вчора ввечері глядачі телеканалу 1+1 мали можливість побачити, як команда шоу «На ножах-2» рятувала вінницький ресторан італійської кухні «Аркобалено» . Заклад знаходився на вул. Кропивницького, що у історичному центрі Вінниці. Все ж, власники закладу не змогли створити відповідну атмосферу, щоб привабити клієнтів.

До редакції програми звернулася дружина співвласника Ірина, яка була у відчаї від того, що сімейний бізнес іде на дно. Ольга Фреймут оцінила меню, кухню, подачу страв та дізналась подробиці стосунків у колективі. Ведуча запропонувала команді «Аркобалено» пройти випробування на площі перед міськрадою. Для цього у програму запросили конкурентів з іншого вінницького ресторану. Таким чином кухарі та власники зрозуміли наскільки важливо працювати злагоджено задля спільної мети.

Наприкінці програми кухарям «Аркобалено» вдалося вчасно та смачно нагодувати відвідувачів закладу. Все ж, як виявилося, співвласники не змогли утримати позиції та вивести ресторан на новий рівень. Через два тижні після зйомки заклад закрився.

Чому команді Ольги Фреймут не вдалося врятувати вінницький ресторан «Аркобалено»?

Дивився всю передачу і весь час думка навіювалась «Коли ресторан закриється?» І це сталося. А уявляєте, яка реклама зараз для закладу була б, якщо б він працював до сьогодні?, - прокоментував під відео Василь Дудко.

Навіщо було продавати квартиру, щоб купити ресторан? Спочатку б пішов вчитися на кухаря, потім би спробував попрацювати на когось. А то  бозна-що виходить: я наче вмію готувати, дружина продавай квартиру і я вирішив що буду шеф-поваром. Потім дивуються, чому це прибутку немає?



Переглядів: 8586
Поширень: 0