Під час розширеної наради за участі керівників обласного главку та районних підрозділів поліції Юрій Педос вручив орден «Лицарський хрест добровольця» заступнику начальника ГУНП Руслану Морозу.

Підполковника поліції Руслана Мороза нагороджено, як першого командира батальйону патрульної поліції особливого призначення «Вінниці», який в квітні 2014 року брав участь у створенні підрозділу з однодумців, патріотично налаштованих людей, які добровільно стали на захист України з початком бойових дій на Сході.

Під його керівництвом батальйон в кінці 2014 року з-поміж більше двадцяти добровольчих батальйонів за ефективністю виконання поставлених штабом АТО завдань увійшов у четвірку кращих та був відібраний для участі у бойових операціях у найгарячіших точках Сходу.

Заступнику начальника поліції Вінниччини вручили орден "Лицарський хрест добровольця"

Руслан Мороз впродовж двох років був командиром «Вінниці». За пануючою в підрозділі дисципліною, рівнем професійної підготовки, бойовим духом, згуртованістю а також великою довірою населення він є прикладом для інших підрозділів поліції.

Юрій Педос подякував підполковнику поліцію за гідну службу та побажав подальших успіхів.



Переглядів: 2504
Поширень: 0