Вінницький аеропорт отримав сучасну снігоприбиральну техніку, щоб наступну зиму зустріти у «всеозброєнні». Про це на своїй сторінці у facebook повідомив міський голова Сергій Моргунов.

Коли минулої зими були великі снігопади, то лише завдяки самовідданій праці працівників та військових злітно-посадкова смуга утримувалась в належному стані. І коли були ситуації, що деякі аеропорти країни не змогли приймати літаки через негоду в силу об'єктивних причин, - вінницький зміг. Ми поступово розвиваємо наш аеропорт, наскільки дозволяють можливості, - зазначив очільник Вінниці.

Техніку придбали за кошти міського бюджету після проходження тендеру. Обладнання має великий набір функцій, що дозволить універсально використовувати його як для загальних потреб аеропорту, так і злітно-посадкової смуги зокрема.

Вінницький аеропорт отримав сучасну прибиральну техніку задля безперебійної роботи взимку

Техніка здатна одночасно і розгортати, і змітати сніг зі смуги, яка має бути чистою до самого бетону. Максимальна швидкість - 40 км на годину. Додаткове обладнання дозволяє використовувати новітню техніку навіть для того, щоб відбуксувати літак з одного місця в інше.

Вінницький аеропорт отримав сучасну прибиральну техніку задля безперебійної роботи взимку



Переглядів: 3296
Поширень: 0