На перехресті вулиці Порика та проспекту Космонавтів облаштовують пішохідний перехід, піднятий на рівень тротуару. Такий перехід робиться в місті вперше, це дозволить підвищити безпеку дорожнього руху. У зв’язку з роботами до 15 червня буде перекрито рух на цій ділянці дороги. Автотранспорт рухатиметься в об’їзд по вулицях Келецька, 600-річчя та просп. Космонавтів.

Масштабний проект по реконструкції проспекту Космонавтів розпочався в 2015 році. Тоді була виконана перша черга робіт: від площі Костянтина Могилка до вул. Порика. А влітку 2016 розпочалась друга черга реконструкції – від Порика до Келецької. Наразі вже працюють над третьою.

Проспект Космонавтів став улюбленим місцем для відпочинку для багатьох вінничан та гостей міста. Для підвищення безпеки дорожнього руху вчора розпочались роботи з облаштування пішохідного переходу, піднятого на рівень тротуару на перехресті проспекту Космонавтів та Порика.

У Вінниці роблять перший пішохідний перехід, піднятий на рівень з тротуаром, рух на перехресті вул. Порика та просп. Космонавтів буде обмежено

Такий перехід буде першим у місті, роботи з його облаштування вже розпочато. Він буде піднятий на 15 сантиметрів від рівня асфальту і таким чином підніметься в рівень з тротуаром. Сам перехід буде зроблений з гранітної плитки.



Переглядів: 20180
Поширень: 0