10 червня з 12.00 у Вінниці відзначатимуть День народження Центрального міського парку. У програмі шоу авіамоделей, лицарське містечко, повітряна куля, фестиваль фарб. А також – кінне шоу, виставка ретро-автомобілів, концертно-розважальна програма та багато іншого.

Вінницький центральний міський парк культури і відпочинку святкує свій День народження. Святкування відбудеться 10 червня і триватиме з 12 до 22 години. Заходи проходитимуть за підтримки міської ради. Цього дня у парку діятиме 18 тематичних локацій. Розважатимуть аніматори у костюмах Мерилін Монро, Чарлі Чапліна, Проні Прокопівни, Юрія Гагаріна та інших.

Розваги будуть на будь-який смак та вік. Маленькі вінничани зможуть насолодитись пісочним шоу та виступами «шаленої лабораторії». Ті, хто захоплюється спортом – зможуть подивитись змагання з футболу, волейболу та тенісу, які відбуватимуться на стадіоні та корті. А у скейт-парку показуватимуть свої вміння скейтбордисти та роллери. На площі «Водограй» будуть різноманітні конкурси та естафети, в яких можна буде взяти участь цілими родинами.

Фестиваль фарб, кінне шоу, лицарське містечко та багато іншого чекає на вінничан у День народження Центрального парку

Будуть й пізнавальні локації, наприклад, за участю працівників планетарію бажаючим розповідатимуть про космос за участі аніматорів у костюмах прибульців та аніматорів. Цікавим для гостей буде й авіашоу, під час якого можна буде побачити як працюють радіокеровані авіамоделі. На майданчику біля концертного залу «Райдуга» діятиме польова кухня, а також відбудеться святковий концерт музичних гуртів. Також будуть локації з виставкою ретро-автомобілів, виконавцями іспанських мотивів, діятиме кілька виставок картин.

До Дня народження парку можна буде подивитися кінне шоу, політати на повітряній кулі, взяти участь у фестиваль фарб, лицарських боях та багато іншого.



Переглядів: 5105
Поширень: 0