Місто придбало 4 одиниці багатофункціональних міні-навантажувачів з додатковим навісним обладнанням для прибирання влітку та взимку. Ця техніка може використовуватись не лише для прибирання, а й для копання траншей під електрокабелі, для знімання та укладки бордюрного каменю тощо. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Пам’ятаєте, весною до Вінниці приїздили представники фінської компанії і презентували багатофункціональні міні-навантажувачі? Так от, після проведення тендерів ми закупили чотири одиниці техніки «AVANT 635» з додатковим навісним обладнанням для літнього і зимового прибирання. Дві машини вже надійшли на підприємство КП «Вінницьке шляхове управління», найближчим часом надійдуть ще дві.

Раніше в комунальному підприємстві такої техніки не було. Ці машини виконують багато функцій і економні у витраті пального - до 3 літрів дизельного палива на одну мотогодину роботи.

Для прибирання Вінниці закупили 4 фінських багатофункціональні міні-тракторці

Техніка призначена для всесезонного використання. Взимку нею можна прибирати вузькі проїзди, тротуари, зупинки громадського транспорту, завантажувати зібраний сніг. В теплу пору року машиною можна знімати та укладати бордюрні камені, копати траншеї для прокладання електрокабелів, використовувати її як навантажувач.

Для прибирання Вінниці закупили 4 фінських багатофункціональні міні-тракторці

Хочу нагадати, що в цьому році для покращення оперативності та якості прибирання тротуарів від снігу вже закупили 12 тракторів", - написав Сергій Моргунов.

Для прибирання Вінниці закупили 4 фінських багатофункціональні міні-тракторці



Переглядів: 3849
Поширень: 0