1 серпня оперативники поліції Вінниччини затримали двох чоловіків, яких розшукували протягом місяця за підозрою у вчиненні хуліганства. Місяць тому у м. Вінниці на вулиці Стуса двоє невідомих, які пересувались на мотоциклі «Сузукі», кинули вибуховий пакет в приміщення магазину одягу. Мотиви вчинення злочину наразі встановлює слідство.

Як розповів начальник Головного управління Нацполіції Вінниччини Юрій Педос, відстеживши напрямок руху зловмисників, які тікали з місця вчинення злочину на мотоциклі, провівши слідчі та розшукові заходи, працівники карного розшуку встановили зловмисників.

1 серпня вони були затримані. Правопорушниками виявилися безробітні жмеринчани віком 21 та 22 років.

Поліцейські затримали двох жмеринчан, які минулого місяця жбурнули вибухівку в магазин одягуПоліцейські затримали двох жмеринчан, які минулого місяця жбурнули вибухівку в магазин одягу

Слідством попередньо встановлено, що один з правопорушників з газового балончика бризнув продавцю в обличчя, коли вона ранком відчинила двері магазину, а інший кинув у приміщення пластмасову пляшку, наповнену вибуховою речовиною. Мотиви вчинення правопорушення з’ясовуються.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 КК України (хуліганство, вчинене із застосуванням зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого).

Поліцейські затримали двох жмеринчан, які минулого місяця жбурнули вибухівку в магазин одягу

Наразі вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловікам загрожує покарання до 7 років позбавлення волі.

Мотоцикл, на якому пересувались правопорушники, знаходиться на майданчику тимчасового тримання транспортних засобів.



Переглядів: 3861
Поширень: 0