Вчора, близько 6-ї години вечора, патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Зодчих між автомобілями Audi Q3 та Honda CR-V. Як виявилося, водій останнього не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення. Під час спілкування водій та пасажир Audi помітили у водія Honda ознаки алкогольного сп’яніння, про що одразу повідомили на «102». Але винуватець ДТП, почувши, що викликали поліцію, сів в свій автомобіль та зник з місця пригоди.

Орієнтування одразу передали всім патрулям і протягом 30 хвилин даний автомобіль виявили на одній з парковок на вулиці Хмельницьке шосе. Патрульні встановили власника автомобіля, який повідомив хто наразі ним керує. Чоловіка інспектори розшукали, а водій Audi впізнав у ньому винуватця пригоди.

Водія доставили до медичного закладу для проходження огляду на стан сп’яніння, результат виявився позитивним – 1,89 проміле. На 38-річного вінничанина склали адміністративні матеріали за ст.130 КУпАП (керування в стані сп’яніння), ст. 124 (порушення ПДР, що спричинило пошкодження майна) та за ст. 122-4 (залишення місця ДТП).

Менше доби знадобилось патрульним щоб розшукати водія, який здійснив ДТП та втік з місця пригоди

Інший випадок стався близько 17-ї години на центральній вулиці міста – Соборній. Автомобіль Škoda Fabia іноземної реєстрації пошкодив декоративні стовпчики та бордюрний камінь і зник з місця ДТП. Очевидці події зателефонували на «102» та повідомили ознаки автомобіля та напрямок його руху.

Менше доби знадобилось патрульним щоб розшукати водія, який здійснив ДТП та втік з місця пригоди

Орієнтування одразу передали в радіоефір і вже за кілька хвилин автомобіль був зупинений працівниками сектору розшуку та опрацювання матеріалів ДТП на вулиці Максима Шимка. Патрульні склали на 42-річного водія адміністративні матеріали за ст. 124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило пошкодження майна) та за ст. 122-4 (залишення місця ДТП).



Переглядів: 2053
Поширень: 0