Президенти шкіл демонстрували глядачам та журі свої ділові, організаторські та творчі здібності, усі якості, які необхідні для лідера в сучасному суспільстві.

Щороку конкурс учнівського самоврядування має іншу тему. Цього разу він пройшов під гаслом «Школа після уроків - шлях до самореалізації». Змагання мали два тури - відбірковий та фінальний. У першому турі 23 президенти вінницьких загальноосвітніх шкіл готували презентацію у слайдах по основній темі конкурсу. Члени журі обрали шість кращих робіт, автори яких і вийшли до фіналу. Це Мазуркевич Людмила (школа-гімназія №1), Бахур Олександр (школа-ліцей №7), Кадишев Іван (СЗОШ №13), Мудрак Вікторія (СЗОШ №32), Добровольська Руфіна (СЗОШ №35) та Швець Діана (СЗОШ №3)

Фінал конкурсу відбувався у три тури: перший - знайомство з лідером, так звана «візитка». У другому турі президенти шкіл змагались в ораторському мистецтві. У чітко визначений проміжок часу, за 1 хвилину, кандидати представляли свою школу та ділились планами на майбутнє. Заключний тур - захист проектів, або звіт по роботі, яку голови учнівських рад представили на розгляд журі у відбірковому турі.

За підсумками конкурсу кращим лідером учнівського самоврядування було обрано Добровольську Руфіну. Саме вона виграла грошову винагороду на потреби школи.


Переглядів: 4121
Поширень: 0