У Вінниці триває асфальтування доріг приватного сектору. У найближчих планах – вулиці Пугачова 17-19, Маяковського,167-175, Агатангела Кримського,1-15, провулок Генерала Дерев’янка.

Більше п’ятдесяти заявок наприкінці минулого року направили до мерії мешканці приватного сектору, щоб взяти участь у співфінансуванні асфальтування своїх вулиць. У такому випадку переважна більшість коштів на асфальтування надається з міського бюджету.

З початку квітня в приватному секторі на умовах співфінансування розпочались роботи по асфальтуванню доріг. В мікрорайонах П’ятнични та Старе місто, вже заасфальтовано 2-ий провулок Пестеля та частину вулиці Богомольця (від 2-го до 30-го будинку), вулицю Максима Рильського.

Також вже заасфальтовано ділянки на вулицях Івана Франка, 1-му провулку Топольського, вул. Замковій (63-95), 2-му провулку Черняховського у Сабарові, Виконані роботи по асфальтуванню тупика Петрусенка, вулиці Олеся Гончара, Г. Арабея, Залізничній (34-52), Квітневій, провулку Квітневому.

«Тривають роботи по вулиці Набережній та провулку Зоряному, вулиці Свідзінського та 3-му провулку Свідзінського (мікрорайон Пирогово). Також нещодавно розпочались роботи по асфальтуванні вулиці Серафімовича на Старому місті», – розповіла заступник голови Асоціації органів самоорганізації населення Інна Вітенко.



Переглядів: 2657
Поширень: 0