Концерт відбудеться в рамках загальнонаціональної соціальної ініціативи «Для людей, для країни!», яку «Київстар» втілює в життя вже четвертий рік поспіль. Соціальні проекти по підтримці літніх людей, що їх реалізовує національний мобільний оператор, допомагають долати проблему самотності стареньких, сприяють організації цікавого дозвілля та матеріально підтримують спеціалізовані заклади.

Директор Вінницького будинку-інтернату геріатричного профілю Володимир ВОЛЬСЬКИЙ:
«Ми вдячні компанії «Київстар» за всебічну підтримку наших підопічних. Впевнений, що сьогоднішній концерт додасть їм життєвих сил і гарного настрою. Життя прекрасне, і навіть у похилому віці ним можна насолоджуватись».

Менеджер зі зв’язків з громадськістю Київського регіонального управління «Київстар» Наталія ДАДІВЄРІНА:
«Для «Київстар» соціальна відповідальність - це конкретні справи для людей і регіону, в якому вони живуть. Людям похилого віку, які проживають у геріатричних центрах, вкрай важливо усвідомлювати, що вони потрібні і не забуті. Вони потребують спілкування і позитивних емоцій не менше ніж медичного догляду і комфортного побуту. Саме тому ми організовуємо концерти улюблених виконавців у наших підшефних геріатричних закладах».

Народна артистка України Алла КУДЛАЙ:
«Мабуть, кожна людина в своєму житті переживала відчуття самотності. Для більшості людей, це відчуття тимчасове, а у деяких життя складається так, що самотність для них стає явищем постійним. Ми не повинні забувати про цих людей, адже вони потребують не лише матеріальної, але й духовної допомоги, якою є людське спілкування. Для самотньої людини щира цікава розмова цінніша за будь-які гроші. Минулого року я виступала в Києві на серії благодійних концертів для інвалідів та літніх людей. А цього року на запрошення «Київстар», я даю концерти в Чернігівському і Вінницькому геріатричних пансіонатах. Турбота про стареньких – це свята справа. У мене в самої літні батьки, тому я всім серцем підтримую подібні заходи».

Довідка про компанію:
Національний мобільний оператор «Київстар» - лідер українського ринку мобільного зв’язку, якому довіряють своє спілкування більше 23,7 млн. людей (станом на 1.04.08). Київстар забезпечує покриття 99,9% території України, охоплюючи своєю мережею всі великі і малі міста, 28 тис. сільських населених пунктів, усі національні і регіональні траси, більшість морських і річних узбереж України. «Київстар» надає послуги GPRS на всій території свого покриття України, забезпечує послуги передачі даних на базі технології EDGE на території України, де проживають 80% населення, а також надає роумінгові послуги у 186 країнах на 5 континентах світу. «Київстар» забезпечує жителів України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.
Крім бізнесу і технологій, «Київстар» також є лідером у соціальній сфері, про що свідчать цьогорічні дані Всеукраїнської рейтингової програми «ГVардія». За результатами комплексної експертної оцінки «Київстар» присвоєно найвищий рівень корпоративної соціальної відповідальності «А+».
Вже кілька років компанія «Київстар» реалізує загальнонаціональну соціальну ініціативу «Для людей, для країни!», в рамках якої підтримує заклади культури, мистецтва і сімейного дозвілля, допомагає дитячим будинкам і геріатричним пансіонатам, сприяє розвитку дітей-сиріт.

Довідка про соціальні проекти на Вінничені
Сповідуючи принципи соціальної відповідальності й соціального партнерства, «Київстар» бере активну участь у вирішенні найгостріших соціальних проблем нашого суспільства. Компанія «Київстар» - гордість України та сімейний мобільний оператор, який будує краще майбутнє вже сьогодні.
Крім Вінницького будинку-інтренату геріатричного профілю, «Київстар» також опікується на Вінничені Староприлуцькою і Брацлавською школами-інтернатами. Минулого року на кошти «Київстар» у Староприлуцькому інтернаті було обладнано 20 дитячих спалень і музичний куточок із синтезатором та комплексом DVD з караоке. А цього року компанія організувала у Брацлавському інтернаті профорієнтаційні лекції для учнів випускних класів.
Компанія також допомагає місцевим медичним установам. Зокрема, «Київстар» надав кошти Вінницькій обласній дитячій лікарні на придбання апарату Синоптофор для лікування патології очей у дітей.
Національний мобільний оператор також взяв на себе турботу про безпеку людей з порушеннями слуху та мовлення, які проживають у Вінниці, і послідовно реалізує програму SMS-виклику екстрених служб. Вже працює SMS-виклик швидкої допомоги і аварійної служби газу, на черзі міліція і пожежна охорона.

Довідка про Аллу Кудлай:
Алла Кудлай народилася в с. Лосинівка Ніжинського району Чернігівської області. Після закінчення Ніжинського педагогічного інституту імені М. Гоголя у 1976 році її прийняли до Державного академічного українського народного хору імені Григорія Вірьовки, де вона здобула професійну підготовку як співачка.
У 1984 році Кудлай записала супер-хіт «Хлопці кучеряві», після чого стала солісткою естрадно-симфонічного оркестру Держтелерадіо України. Тут сформувався власний хітовий репертуар співачки: «Не лукав», «Невезуча», «Мелодія», «Знову цвіте матіола», «Намисто», «Пахне м’ята», «Мареля». У 1991 році «Аудіо Україна» випустила її першу платівку «Роксолана» з безліччю нових шлягерів: «То все тайна», «По малину ходила», «Не поверну човен», «Цвів терен...».
У 1994 році Аллу Кудлай було визнано кращою виконавицею традиційної української естради. Наприкінці 1995 року канадський лейбл «Dіskman» випустив компакт-диск «Красива жінка незаміжня», після чого співачка почала запис нового альбому «Казковий полон». В 1997 році Аллі Кудлай присвоєне звання Народної артистки України. В 2004 році лейбл NAC випустив її альбом «Спасибо за любовь». У 2007 році лейбл «Artur Music» випустив альбом «Друзям».


Переглядів: 5394
Поширень: 0