Другий фестиваль сміху, жартів та хорошого настрою у Вінниці обіцяє стати значно більш масштабним, аніж перший фестиваль, який відбувся минулого року.

Як повідомили організатори майбутнього свята, головною подією фестивалю стане парад-карнавал, який пройде вулицею Соборною. Участь в смайл-параді цього разу візьмуть не лише студенти та школярі, але також байкери та велосипедисти, чірлідерки “Вінницьких вовків”, барабанщиці, танцівниці, історичні реконструктори, “живі” скульптури, а також автоколона ретро-автомобілів.

Окрім того, під час фестивалю на Майдані Незалежності працюватимуть численні локації, де відбуватимуться майстер-класи, конкурси та різноманітні шоу. Так, організатори планують влаштувати конкурс зі швидкісного поїдання млинців, разом зі психологами визначати “рівень смайлу” в характері всіх охочих, організувати гігантський твістер, а також навчити “мови жестів на позитиві”.

Наступного місяця у Вінниці вже вдруге відбудеться фестиваль "Smile Fest"

Smile Fest має продовжитися й вечірньою програмою як для дітей, так і для дорослих вже на іншій локації. Наразі організатори ще формують остаточну програму та запрошують до участі у фестивалі місцеві громадські та інші організації, підприємства та просто талановитих і веселих вінничан. Пропозиції приймаються до 22 вересня.

З питань участі у фестивалі можна звертатись до співорганізаторки Smile Fest’у Христини Коваленко за телефоном 067 740 35 17.



Переглядів: 3064
Поширень: 0