ФОТОРЕПОРТАЖ

Це не жарт. Аукціон у Вінниці „Купи зустріч з людиною” відбувся і – продовжується. Але не на біржі, а в соціальній мережі „В Контакті”. А ще – це благодійний аукціон.

Групу бажаючих створила «В контакті» вінничанка Тіна Соловей з метою допомогти дітям-сиротам на виручені кошти.

Аукціон у Вінниці „Купи зустріч з людиною”

- Я навіть не розраховувала, що зберемо стільки грошей! – ділиться враженнями Тіна. – Десь 7-8 тисяч. Думаю, протягом тижня знатиму точну суму. І це не останній благодійний аукціон, будемо проводити ще.

500 гривень приніс за зустрічі з дівчатами хлопець з ніком Post Dove

Умови аукціону були простими: бажаючі зустрітись з кимось виставляли на сайті свої фото. Стартова ціна – 10 гривень за зустріч. А далі починався торг. За зустріч з кимось давали 100 гривень, за когось 20. Причому, зустрічі ні до чого не зобов’язували – просто можливість для знайомства, спілкування у кафе.

А на зібрані кошти організатори закупили подарунки для дитбудинку у Вороновиці.

На дитбудинок у Вороновиці витратили зібрані гроші учасники  аукціону „Купи зустріч з людиною”

- Було море приємних емоцій. Діточки були такі щасливі, - розповідає Тіна. - Ми привезли матраси, ліки, рушники, подушки, ковдри, вітаміни – безліч необхідних речей. Грошей набралось стільки, що вже перед виїздом у Вороновицю не знали на що ще витратити 700 гривень. Дівчата побігли на ринок і купили шкарпеток з трусиками, а а в магазині - соків. Донести гроші ще хочуть учасники аукціону, які цього разу не змогли прийти на зустріч. То думаємо, що у середу-четвер ще раз поїдемо у дитячий будинок.

Настя, «купила» зустріч із знайомимОлександр Березовський, «купив» зустріч із своєю нареченоюМаксим, зустрінеться з незнайомою дівчиною

Настя, «купила» зустріч із знайомим
У мене самої маленька донечка і я розумію, як діточкам у притулку потрібна наша увага і допомога. Дізналася, що друзі залучились до такої акції і купила собі за 130 гривень зустріч із другом, якого давно не бачила. Просто на це часу не вистачало.

Олександр Березовський, «купив» зустріч із своєю нареченою
Я витратив 100 гривень зі свого першого заробітку. Для мене це серйозні гроші, я ж студент. Купив зустріч із своєю нареченою. Лише трошки поторгуватися довелося. Багато хто знав, хто вона для мене, тому може й не лізли у торг. Такі аукціони дуже потрібні. Я бував у Європі, то там молодь після школи іде допомагати у лікарню чи людям похилого віку. Я б хотів, щоб і у нас була мода не на пиво та цигарки, а на благодійність.

Максим, зустрінеться з незнайомою дівчиною
Я хотів принести людям добрі емоції, тому що це не можна придбати. А ще приніс діточкам ліки, які їм потрібні, і - невеличкий подарунок для організатора. Тому що є багато людей, які просто говорять, що чогось не вистачає. Але надзвичайно мало таких, які стають і роблять. В „Контакті” я виставляв свою фотокартку і навіть не знаю, хто мене викупив. Піду на зустріч із задоволенням.

ФОТОРЕПОРТАЖ

Юлія ТАРАПАТА


Переглядів: 6369
Поширень: 0