Сьогодні о 22.00 на «1+1» вийде черговий випуск реаліті «Міняю жінку-12», в якому дружинами обміняються кардинально різні родини. Цей обмін сколихне давні проблеми, які руйнують їхні подружжя. Так, у восьмому випуску проекту на тиждень обмін відбудеться у родинах з міста студентів Вінниці та західноукраїнського центру торгівлі Хмельницького.

Вінничани, Флора та її чоловік Клера, виховують троє дітей: Алізею, Габріелу та Крістіана. Їх сімейне життя насичене подіями: вечірками з друзями, шаленими танцями в нічних клубах. Але, як виявилось, усі ці розваги спонсорує дружина, адже Клера стверджує, що в Україні йому, як іноземцю, неможливо знайти роботу. У свою чергу, він нічим не допомагає дружині, ні у догляді за дітьми, ні у хатніх справах. Щоб закріпити свій авторитет у родині, Флора навіть підіймає руку на свого чоловіка та диктує йому правила поведінки.

Ревнива вінничанка мало не зірвала зйомки проекту «Міняю жінку»

«У мене ідеальна родина, іншої просто не могло і бути. Сподіваюсь, що на час мого обміну, я потраплю в умови, в яких зможу відпочити, а Клера почне ще більше цінувати мене», - коментує Флора.

Ревнива вінничанка мало не зірвала зйомки проекту «Міняю жінку»

Як будуть розвиватися стосунки пари, і чи справді чоловік Флори вирішив зрадити жінці, через що зйомки проекту опиняться під загрозою зриву, глядачі побачать сьогодні о 22:00 на телеканалі «1+1».

Ревнива вінничанка мало не зірвала зйомки проекту «Міняю жінку»

Нагадаємо, у новому дванадцятому сезоні реаліті «Міняю жінку» родинам учасників доведеться пройти випробування на міцність, а на телеглядачів чекають відверті інтерв'ю і несподівані зізнання героїв.



Переглядів: 9079
Поширень: 0