27 жовтня, до Вінниці надійшов вже одинадцятий гуманітарний вантаж, який зібрали та надіслали жителі американського міста-побратима Бірмінгем. Це дев’ять коробок медичних засобів загальною вагою 225 кг.

Вже не перший рік американське місто-побратим – Бірмінгем (штат Алабама) надсилає до Вінниці необхідне нашим захисникам медичні засоби, які рідкісні в Україні.

«Це 11-а допомога від міста-побратима Бірмінгем. Зазвичай вони нам направляють ті речі, які дійсно необхідні і яких в Україні немає. Сьогодні ми отримали разові набори, призначені для проведення операції, в тому числі і в польових умовах. Їх перед операцією відкрили, відпрацювали і утилізували. Є перев’язувальні набори. Медичне обладнання передали Військово-медичному клінічному центру Центрального регіону», - каже начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної і оборонної роботи та режиму секретності Олег Парфілов.

 У Вінницю прибув черговий гуманітарний вантаж з міста-побратима Бірмінгема для потреб воїнів в зоні АТО

Частину гуманітарного вантажу, який надійшов із Бірмінгему, відправлять до Дніпра.

 У Вінницю прибув черговий гуманітарний вантаж з міста-побратима Бірмінгема для потреб воїнів в зоні АТО

«В цій передачі в нас є опіковий матеріал. Він централізовано йде на Дніпровський шпиталь і буде використовуватися там для проведення опікових операцій військовослужбовцям» , - додала голова наглядової-координаційної ради волонтерів при Військово-медичному клінічному центрі Центрального регіону, Олена Верлан.



Переглядів: 3851
Поширень: 0