Завершується капітальний ремонт другої черги благоустрою зеленої зони в Лісопарку. На цій ділянці триває облаштування алеї навпроти трамвайної зупинки. Встановлено лавки та урни. Побудовано велодоріжку, встановлено опори освітлення. Також тут триває облаштування мережі Wi-Fi. В наступному році планується встановлення туалету.

Вінницький Лісопарк – це одне з улюблених місць відпочинку жителів міста. Влітку минуло року тут встановили дитячий та спортивний майданчики, де можуть відпочивати батьки з дітьми, а також любителі здорового способу життя. До нього побудували пішохідну та велосипедні доріжки від вулиці Хмельницького.

У липні цього року розпочались роботи по облаштуванню ще однієї зони відпочинку у Лісопарку, яка знаходиться навпроти трамвайної зупинки.

Тут облаштовують алею, що веде до дитячого та спортивного майданчиків, які були встановлені минулого року в рамках першої черги благоустрою. Одна частина алеї пішохідна, інша – для велолюбителів. Щодо освітлення, вздовж алеї прокладені кабелі для зовнішнього освітлення, встановлено опори, у якій будуть вмонтовані енергозберігаючі світильники. Триває облаштування мережі Wi-Fi.

Капремонт другої алеї Лісопарку виконано на 90 %

На новій алеї розташовані інформаційні стенди, де можна почитати про цікаві властивості дерев, як їх садити, зображення та назви тварин і птахів тощо.

Пізніше між входами в дві алеї планується розмістити парковку. Задля безпеки громадян передбачено і встановлення камер відеонагляду. Таким чином буде здійснено комплексний благоустрій зеленої зони в Лісопарку. Тут вінничани зможуть проводити свій вільний час, кататись на велосипедах, займатись фізичною культурою та проводити час й з дітьми.



Переглядів: 2841
Поширень: 0