У жовтні розпочались роботи по облаштуванню кишень для зупинок автобусів по Тиврівському шосе в напрямку Луки-Мелешківської та в зворотньому напрямку в районі перехрестя з вул. Лучанською. Це буде дві кишені по різні боки вулиці між вже існуючими зупинками «Молодогвардійська» та «Авторинок». Раніше тут громадський транспорт не зупинявся, тож проведені роботи дозволять покращити умови перебування пасажирів при очікування транспорту, а також посадки і висадки в громадський транспорт. Також тут встановлять павільйони.

У березні 2015 року КП «Вінницька транспортна компанія» створила ще один автобусний маршрут в звичайному режимі руху: № 27 «Лука-Мелешківська – Залізничний вокзал». Новий маршрут було започатковано в рамках співпраці міста з навколишніми селами із залученням муніципального автобуса. Він курсує від Залізничного вокзалу через пр. Коцюбинського, вул. Д Нечая на Луку-Мелешківську, і в зворотному напрямку. Такий маршрут допомагає селянам, які працюють у місті, комфортніше доїжджати до Вінниці та з роботи додому 

Для того, щоб людям було зручніше користуватись цим маршрутом, було вирішено зробити ще одну зупинку – на перехресті з вулицею Лучанською. Тому на місці майбутніх зупинок з обох сторін вулиці роблять кишені. З одного боку роботи вже проведені, планується встановлення посадкового павільйону. З іншого боку триває облаштування кишені, після чого тут також буде встановлено павільйон.



Переглядів: 2605
Поширень: 0