16 листопада в м. Вінниці на вулиці Грушевського працівники Головного управління Нацполіції Вінниччини, управління захисту економіки Нацполіції, обласного управління внутрішньої безпеки ДВБ Нацполіції України та співробітники прокуратури при спробі дачі хабара в розмірі 3000 доларів США працівнику управління боротьби з наркозлочинністю затримали двох вінничан – 34-річну жінку та її батька. У такий спосіб затримані спробували залагодити справу щодо притягнення жінки до кримінальної відповідальності за зберігання метадону з метою збуту.

Як розповів начальник Головного управління Нацполіції у Вінницькій області Юрій Педос, вчора працівниками управління боротьби з наркозлочинністю в м. Вінниці була затримана 34-річна вінничанка з пакунком метадону вагою понад 100 грам. Аби уникнути відповідальності, правопорушниця запропонувала поліцейському за непритягнення її до кримінальної відповідальності неправомірну винагороду в розмірі 3 000 доларів США. Поліцейський на таку пропозицію не погодився та повідомив про це свого керівника та працівників внутрішньої безпеки.

У Вінниці поліцейський відмовився від 3 тис. доларів хабаря

У Вінниці поліцейський відмовився від 3 тис. доларів хабаря

За пропозицію та надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище, слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 КК України. Такий злочин карається позбавленням волі на строк до восьми років з конфіскацією майна або без такої.



Переглядів: 2344
Поширень: 0