19 листопада у Бердичівському районі невідомі напали на автомобіль «Volkswagen Tiguan», в якому двоє підприємців перевозили з м. Києва до м. Вінниці близько 30 кг ювелірних виробів із золота. У результаті розбійники заволоділи названими цінностями та поранили пасажира. Поліцейські проводять комплекс слідчо-розшукових заходів для встановлення та затримання нападників.

Подія сталася близько 20.00 на автодорозі Житомир-Могилів-Подільський у смт. Гришківцях Бердичівського району. Нападники, які пересувались на кількох автомобілях і були озброєні, заблокували рух «Volkswagen» на кільці для розвороту і силоміць витягли з салону водія. У цей час пасажир намагався втекти з автомобіля, однак розбійники нанесли йому вогнепальне поранення ноги.

Водія та «Volkswagen» нападники повезли з собою, але за 4-5 км покинули на автодорозі, забравши з салону ювелірні вироби у кількох сумках. Пораненого пасажира, який залишився на місці події, побачили інші учасники дорожнього руху та викликали швидку.

Гучне пограбування: у вінницьких ювелірів зі стрільбою відібрали 30 кг золота

Як встановили поліцейські, потерпілі є жителями м. Вінниці, 1973 р.н., які упродовж кількох днів перебували у столиці як учасники виставки ювелірних виробів.

На місце події терміново прибули слідчо-оперативні групи Бердичівського відділу поліції та Головного управління Нацполіції в області. У ході першочергових дій по розкриттю цього злочину було розпочато спеціальні заходи поліції та відповідні орієнтування з відомостями про транспортні засоби, на яких можуть пересуватись підозрювані, розіслані до сусідніх регіонів.

Гучне пограбування: у вінницьких ювелірів зі стрільбою відібрали 30 кг золота

За вказаним фактом нині проводиться досудове розслідування за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Слідчо-розшукові заходи тривають.



Переглядів: 4983
Поширень: 0