Сьогодні у Вінниці відбулись урочистості до Міжнародного дня волонтерів. За поданням Вінницької міської ради відзнаками Президента України за гуманітарну участь у антитерористичній операції нагородили 20 волонтерів. Також за самовідданість та небайдужість, проявлену під час надання допомоги учасникам АТО і населенню східних регіонів України нагородили колективи підприємств та волонтерів.

Щороку, 5 грудня, у світі відзначають Міжнародний день волонтера. З цієї нагоди сьогодні у Вінницькій обласній філармонії відбулись урочистості. Вони розпочались з хвилини мовчання за загиблими воїнами АТО. Після чого до присутніх звернувся голова правління Громадської Спілки «Всеукраїнське об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» Анатолій Слівінський.

«Наша спілка об’єднує учасників бойових дій та волонтерів АТО і мені дуже приємно бачити сьогодні представників з усієї Вінницької області. Дуже хочеться побажати вам, щоб настали ті часи, коли ми волонтерську силу будемо направляти на розбудову нашої держави», – сказав Анатолій Слівінський.

У Вінниці відзначили волонтерів, які допомагають учасникам АТО

Під час урочистостей волонтерам вручили чимало нагород та грамот різних рівнів. Серед них – Почесні грамоти за заслуги перед українським народом від Верховної ради України, Подяки Вінницької ОДА та обласної ради. Також за поданням Вінницької міської ради було нагороджено 20 волонтерів відзнаками Президента України за гуманітарну участь у антитерористичній операції. Колективи, які допомагали учасникам АТО і населенню східних регіонів України отримали Почесні грамоти Вінницької міської ради та цінні подарунки. Волонтери отримали грамоти Вінницької міської ради та грошові премії.

У Вінниці відзначили волонтерів, які допомагають учасникам АТО

«Ми з вами живемо в прекрасному місці – Вінниці, яке вже третій рік поспіль за дослідженням міжнародного інститут займає перше місце в Україні серед обласних центрів по створенню гарних життєвих умов для своїх мешканців. У наших оселях затишно і тепло, але в країні йде війна, і всі ці досягнення були б неможливими, якщо б не було мужніх людей, які на сході України захищають нашу незалежність, якщо б не було тих небайдужих людей, які їм допомагають. Ми дуже вдячні керівникам підприємств, волонтерам та усім небайдужим людям, які допомагають захисникам», – зазначив в.о. керуючого справами виконкому міської ради Сергій Чорнолуцький.

У Вінниці відзначили волонтерів, які допомагають учасникам АТО



Переглядів: 3504
Поширень: 0