Вручав правоохоронцям ключі від машин у п\'ятницю, 16 травня, голова обласної держадміністрації Олександр Домбровський. Цього разу всі 30 автомобілів передали управлінню карного розшуку УМВС.


- Усі автомобілі йдуть в розшук, що є надзвичайно важливим для розкриття тих злочинів, які скоюються на території області, - зазначив Олександр Домбровський. - У 2007 році і за 4 місяці 2008 року ми разом з МВС при підтримці Вінницької обласної ради вручили обласному управлінню МВС біля 400 автомобілів. Думаю, це поза конкуренцією будь-якій області в Україні.
З початку року, за словами голови ОДА, з обласного бюджету на придбання автотранспорту для УМВС було виділено близько 650 тис.   грн., загалом за минулий і цей рік - більше 1 млн. грн. Як зазначив начальник УМВС України у Вінницькій області Василь Поліщук, частка МВС у придбанні останніх 30 автівок - 40%.

- Гроші виділяють і вінницька міська ради, і сільські голови, і селищні ради, - підсумував губернатор. - Усі зацікавлені у тому, щоб створювати технічну базу. Для сільської ради якщо є машина у дільничного, це не тільки вирішення питань, пов"язаних з охороною правопорядку, це іноді і швидка допомога, це вирішення соціальних питань для багатодітних родин...


Переглядів: 3367
Поширень: 0