14 грудня до нашого міста прибудуть учасники Всеукраїнської акції «Потяг Єднання України «Труханівська Січ». Після перебування у Вінниці вони рушать на схід країни в зону АТО. Тому вінничани, які мають бажання передати гостинці, теплий одяг, та іграшки в дитячі будинки, можуть їх принести 14 грудня на площу Шевченка з 17:00 до 17:40.

Як зазначив голова Вінницької молодіжної ради Дмитро Мира, небайдужі люди можуть приносити теплі речі, чай, печиво та інші продукти харчування для військових. А також – іграшки для хлопчиків та дівчаток у дитячі будинки на сході країни.

Учасниками Потягу Єднання є митці, волонтери та громадські діячі з різних міст, які подорожують Україною, організовують лекції та різноманітні творчі майстер-класи у навчальних закладах для консолідації суспільства, піднесення патріотичного духу громадян та підтримки національної єдності.

Довідка: Всеукраїнська акція Потяг Єднання України «Труханівська Січ» започаткована за ініціативи громадських та волонтерських організацій за підтримки Президента України в рамках реалізації програми з підтримки національної єдності.



Переглядів: 1978
Поширень: 0