19 грудня, у День святого Миколая, у Вінниці запанувала новорічна атмосфера – традиційно місяць новорічних та різдвяних свят розпочався із церемонії відкриття Головної ялинки міста у Центральному парку.

Головну ялинку міста «запалили» Вінницький міський голова Сергій Моргунов та Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, який сьогодні упродовж дня перебував з робочим візитом на Вінниччині.

«У такі дні ми згадуємо, як пройшов рік, маємо певні сподівання на наступний. Але кожна вінницька родина з нетерпінням чекала цих свят. А місто Вінниця – це велика дружна сім’я, і мені дуже приємно усіх вас бачити сьогодні тут, біля Головної ялинки міста. Хочу привітати усіх вас із наступаючими святами, побажати миру, здоров’я, благополуччя, злагоди. І я обіцяю, що вся наша команда наступного року буде робити все, щоб наше місто далі розвивалось і процвітало. І ми будемо це робити разом із вами, з усіма вінничанами, які люблять своє місто», - сказав Сергій Моргунов.

Після короткого вітального слова міський голова запросив на сцену Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, який сказав, що вінничани – найкращі, а Вінниця є прикладом для багатьох міст.

Новорічні свята у Вінниці розпочались з відкриття Головної ялинки міста

«Яка б не була погода у цей прекрасний святковий день, які б не були перешкоди – сьогодні я разом із вами. І, повірте, в нашому місті я відчуваю надзвичайно позитивні емоції. Моє серце переповнюють відчуття того, що я вдома, серед вас, серед людей, яких я дуже поважаю, ціную і люблю. Ви є найкращими, моїми лідерами, і те, що сьогодні відбувається у Вінниці, є прикладом для багатьох міст. Але я переконаний в тому, що в кожному куточку України буде затишно, комфортно, буде мир і злагода, а Україна буде сильною, розвиненою, прекрасною європейською країною. Сьогодні ми відкриваємо міську ялинку і розпочинаємо святкувати новорічні свята. Я хочу побажати кожному з вас тепла, радості, успіху, миру над нашою рідною Вінницею і Україною», - сказав Володимир Гройсман.

Новорічні свята у Вінниці розпочались з відкриття Головної ялинки міста

Після вітальних слів Головна ялинка міста засяяла новорічними вогнями, сповістивши усіх вінничан, що свято вже поруч, серед нас, варто лише відкрити своє серце позитивним емоціям, посміхнутись, обійняти рідних, друзів і повірити, що все буде добре.

Новорічні свята у Вінниці розпочались з відкриття Головної ялинки міста

Новорічні свята у Вінниці розпочались з відкриття Головної ялинки міста

Створення новорічного настрою біля Головної ялинки міста продовжилось виступом гурту «С.К.А.Й».



Переглядів: 5326
Поширень: 0