У минулому році з аеропорту «Вінниця» здійснено більше 800 регулярних та чартерних авіарейсів, перевезено 52 000 пасажирів. Порівняно з попереднім роком, кількість пасажирів збільшилась у два з половиною рази. А кількість рейсів з вінницького летовища збільшилась більші ніж на 50%.

У 2017 році з аеропорту «Вінниця» були здійснені регулярні авіасполучення до Варшави (Польща), Тель-Авіва (Ізраїль) та чартерні рейси до Даламану, Анталії (Туреччина), Шарм-ель-Шейху (Єгипет).

Збільшилась кількість як пасажироперевезень, так і авіарейсів. Так, за 2017 рік перевезено 52 000 пасажирів – це рекорд летовища. До цього найкращим роком в діяльності цього об’єкту був 2013 рік, коли аеропортом скористалось 13 тисяч пасажирів.

За звітний період здійснено більше 800 регулярних та чартерних авіарейсів. До речі, за збільшення кількості пасажирів міжнародний аеропорт «Вінниця» у минулому році отримав перехідний кубок у номінації «Аеропорт року» в рамках IV Міжнародного Аероконгресу-2017. Це відбулось під час IV Міжнародної авіаційної конференції, яка пройшла саме у Вінниці.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року міська рада схвалила Меморандум про спільне використання аеродрому «Вінниця». У перспективних планах – реконструкція злітної смуги аеродрому, що дозволить інтенсивніше розвивати різні напрямки авіасполучення.



Переглядів: 2804
Поширень: 0