У прокуратурі Вінницької області відбувся навчально-практичний семінар "Особливостіорганізації роботи на окремих напрямах прокурорської діяльності" з прокурорами, стаж роботи яких в органах прокуратури складає до трьох років.

У рамках семінару розглядались питання застосування у практичній діяльності чинного законодавства та судової практики у кримінальному судочинстві; представницькій діяльності; при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов"язаних з обмеженням особистої свободи громадян; діяльності щодо захисту прав і свобод дітей та інтересів держави в сфері охорони дитинства.

У Вінниці відбулось навчання молодих прокурорів

Молодим спеціалістам наголошено на необхідності дотримання професійної етики та поведінки прокурорів при виконанні службових обов'язків, загальної культури поведінки у спілкуванні з громадянами, представниками судових, правоохоронних органів, засобами масової інформації тощо. Акцентовано увагу на неприпустимості випадків негідної поведінки, зловживання службовим становищем, порушень закону чи неналежного виконання посадових обов'язків.

У Вінниці відбулось навчання молодих прокурорів



Переглядів: 2441
Поширень: 0