Даний фестиваль матиме культурно-мистецький та гастрономічний напрямок. Окрім того, в рамках фестивалю, передбачається організація традиційних яскравих народних гулянь із забавами, конкурсами та майстер-класами.

«Ми маємо організувати такий фестиваль, де буде представлений кожен з районів області. Захід має бути особливим та унікальним, зі своєю «родзинкою». Тому всі причетні до його організації та проведення мають фахово та відповідально спрацювати, аби фестиваль відбувся на високому рівні», - зазначив перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гижко.

На Вінниччині проведуть мистецько-гастрономічний фестиваль "Літинські забаганки"

Орієнтовною датою проведення названо 21 квітня поточного року. Наразі залишається невизначеним місце проведення, але, за словами очільника Літинської райдержадміністрації, до кінця тижня питання буде вирішено.

Головною метою фестивалю визначено презентацію кожним районом області територіальних особливостей народних промислів, кулінарних та мистецьких традицій.

На Вінниччині проведуть мистецько-гастрономічний фестиваль "Літинські забаганки"

Для участі у фестивалі запрошуватимуть народних умільців з усієї Вінниччини, зокрема, гончарів, вишивальниць, пекарів, ткачів, ковалів, майстрів кулінарного мистецтва, хорові та аматорські творчі колективи.

Отже, фестиваль «Літинські забаганки» має стати цікавим і незабутнім для проведення родинного дозвілля, де кожен знайде для себе щось особливе, цікаве і корисне.



Переглядів: 1714
Поширень: 0