Сьогодні, 22 січня, у Вінниці цілий день сніжитиме. Комунальна техніка посипає проїжджі частини протиожеледними засобами. Вулиці міста розчищає близько 20 одиниць техніки, а близько 500 двірників працюють на прибудинковій території.

«З самого ранку на дорогах міста працювало вісім машин. Вони посипали проїжджу частину протиожеледними засобами. Тому невеликий сніг, який йде фактично безперестанку, перетворюється в «кашу» і не намерзає на асфальті, що дозволяє уникнути ожеледиці», - повідомив директор КП «Вінниця шляхове управління» Володимир Чорновол.

За інформацією департаменту житлового господарства близько 500 двірників прибирають прибудинкову територію. Вони розмітають тротуари та стежки до під’їздів.

Поблизу закладів торгівлі, громадського харчування, офісів, установ і організацій, прибирання мають налагодити їхні адміністрації та власники. Така норма передбачена в Правилах благоустрою міста, виконання якої контролює Муніципальна поліція.

Близько 500 двірників прибирають сніг на прибудинкових територіях

Як повідомили у Вінницькому гідрометцентрі, сніг йтиме до вечора. Тому, прибиральна техніка працюватиме й вночі. Працівники комунальних служб просять водіїв не залишати автомобілі вздовж проїжджих частин, оскільки вони заважають розчищати дороги.



Переглядів: 1880
Поширень: 0