22 березня в Головному управлінні ДСНС України у Вінницькій області розпочалася семінар-нарада для працівників служби безпеки дорожнього руху ДСНС України. Під час шикування начальник СБДР ДСНС полковник служби цивільного захисту Сергій Кушнір урочисто вручив бійцям аварійно-рятувального загону спеціального призначення ключі від позашляховика “Mitsubishi L200”. Сучасний автомобіль дасть змогу піротехнікам прибувати та перевозити спеціальне обладнання до місця призначення у найкоротші терміни. Спецтехніка передана вінницькому гарнізону, як технічна допомога від ОБСЄ.

У перший день семінару були розглянуті також питання організації та проведення технічного контролю дорожніх транспортних засобів служби цивільного захисту. Практичні заняття стосувалися порядку роботи із приладами для проведення технічного контролю дорожніх транспортних засобів ДСНС.

Вінницьким піротехнікам вручили новий спецавтомобіль

Присутні мали можливість обговорити питання порядку обліку транспортних засобів оперативно-рятувальної служби цивільного захисту в уніфікованій автоматизованій електронно-обліковій системі.

Вінницьким піротехнікам вручили новий спецавтомобіль



Переглядів: 2101
Поширень: 0