22 березня працівники сектору реагування патрульної поліції у с. Зарванці Вінницького району за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль таксі. Під час спілкування з водієм поліцейські помітили дивну поведінку пасажира. Провівши поверхневий огляд, у чоловіка працівники поліції вилучили пакети з наркотичною речовиною, схожою на амфетамін.

Екіпаж сектору реагування патрульної поліції Вінницького відділення поліції під час несення служби у селі Зарванці зупинили водія таксі, який порушив правила дорожнього руху. Під час перевірки документів на транспортний засіб поліцейські помітили дивну поведінку пасажира, а коли з ним заговорили – зрозуміли, що він перебуває в стані наркотичного сп’яніння. На місце зупинки автомобіля поліцейські викликали слідчо-оперативну групу.

Поліція зупинила таксі, пасажир якого перевозив амфетамін

Як розповів начальник Вінницького відділення поліції Олександр Яворський, під час поверхневого огляду у сумці 27-річного пасажира таксі працівники поліції вилучили фольговий згорток з наркотичною речовиною, схожою на амфетамін. Крім того, у гаманці правопорушника, який він намагався сховати у салоні авто, вилучили два поліетиленові пакетики, п’ять фольгових згортків з наркотичним порошком жовтого кольору та електронні ваги.

 Поліція зупинила таксі, пасажир якого перевозив амфетамін

За словами правопорушника, наркотичну речовину він придбав у незнайомця для власного вживання. Її відправили на експертизу.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке кримінальне правопорушення передбачено до трьох років позбавлення волі.



Переглядів: 2290
Поширень: 0