23 квітня на зупинці громадського транспорту у м. Вінниці при допомозі громадян був затриманий молодик, який вчинив розпусні дії відносно 10-річної дівчинки.

Свідком того, що молодик почав чіплятися з непристойними пропозиціями до дитини, став чоловік, який перебував в автівці неподалік. Він вийшов з машини та разом з іншим громадянином почав переслідувати зловмисника, який намагався втекти. Чоловіки затримали молодика та тримали до приїзду поліції.

Зловмисником виявився 32-річний мешканець м. Вінниці.

Поліцією зареєстрований єдиний факт розпусних дій невідомого чоловіка відносно 11-річної дитини,

Як розповів начальник Лівобережного відділення поліції м. Вінниці Роман Андрущак, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.156 КК України (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи).

Підозрюваного затримано в процесуальному порядку в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу на період досудового розслідування.

Йому загрожує покарання у вигляді ув’язнення на строк від п’яти до восьми років.

Відділ комунікації поліції Вінницької області

Раніше повідомлялось що 19 березня на вулиці М.Шимка Поліцією було зареєстрований факт розпусних дій невідомого чоловіка відносно 11-річної дитини. Поліцією було складено фоторобот підозрюваного.

Поліцією зареєстрований єдиний факт розпусних дій невідомого чоловіка відносно 11-річної дитини,

Чи повязані ці два випадки між собою встановлюватме слідство.



Переглядів: 2083
Поширень: 0