З 19 травня вінничани зможуть літати до Даламану з місцевого аеропорту. Переліт триватиме орієнтовно 2 години 20 хвилин. З 26 травня літаки з Вінниці в Даламан відправлятимуться двічі на тиждень. Про це йшлось сьогодні під час семінару «Вінниця – Даламан», який проводився для представників туристичних агентств у міській раді.

«Сьогодні ми маємо дуже гарну ініціативу аеропорту «Даламан» – це сучасний аеропорт, який нещодавно ввів в експлуатацію новий термінальний корпус і має великі плани на майбутній розвиток, – каже заступник міського голови Владислав Скальський. – Сподіваємось, що ви працюватимете не лише над виїзним туризмом, а й над в’їзним, і Даламан буде не лише аеропортом, який приймає вінницьких туристів, а й який відправлятиме турецьких туристів до нас».

Також Владислав Скальський наголосив на тому, щоб туристичні агентства, формуючи пропозиції для туристів, в першу чергу розглядали вінницький аеропорт, як точку старту.

З наступного тижня з аеропорту «Вінниця» відновлюються прямі рейси на Даламан

«За підтримки Вінницької міської ради ми анонсуємо відновлення з 19 травня прямих польотів з вінницького аеропорту до Туреччини на відпочинок у місті Даламан. З 26 травня рейси планують пустити двічі на тиждень. Рейс прямий», – зазначив директор КП «Аеропорт Вінниця» Ярослав Мазурець.

«Я дякую місцевій владі Вінниці, керівництву аеропорту за повне сприяння нашому проекту. Для нас – це новий продукт, яким ми пишаємось і хочемо запропонувати його вінничанам. Даламан – це щось нове у добре відомій Туреччині. Це – новий тренд, і ми раді надати можливість відправитись в цю захоплюючу подорож», – каже директор по розвитку компанії Travel Professional Group Валерій Паренчук.

Спеціаліст по маркетингу аеропорту Даламан Рустамчон Ахмадзода розповів, що проаналізувавши області України, з’ясувалось, що багато жителів міста Вінниці та Вінницької області летять в Даламан через Київ. «Нашою ціллю стало зробити так, щоб вінничани летіли в Даламан напряму зі свого аеропорту. Цим проектом зацікавився туроператор Travel Professional Group і ми погодили з ними дати вильотів. Тож, ми готові приймати вінничан в Даламані з європейською якістю та сервісом», – зазначив Рустамчон Ахмадзода.



Переглядів: 6111
Поширень: 0