Знову травень зібрав у стінах обласного музично-драматичного театру ім. Садовського юні обдарування Вінниччини на традиційне свято «Таланти Поділля».

З високими науковими та творчими досягненнями юних вінничан - переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, конкурсів еколого-натуралістичного, науково-технічного, туристсько-краєзнавчого, естетичного спрямування, мовно-літературних конкурсів, учнівської творчості, турнірів та спортивних змагань – та їхніх наставників вітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, Вінницький міський голова Сергій Моргунов, заступник голови обласної Ради Михайло Кременюк, заступник голови ОДА Ігор Івасюк та голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Сергій Пугачов.

 В театрі Садовського відзначили найталановитих школярів Вінницької області

«Насправді серце переповнюється радістю і великим піднесенням, коли ми дивимось у ваші очі – очі молодих людей, котрі прагнуть рухатися вперед, - звернувся з вітальним словом до учасників свята голова облдержадміністрації Валерій Коровій. – Сучасний світ дає нам нові виклики та нові можливості. Нещодавно ознайомився з інформацією, що за два останні роки, враховуючи сучасні технології, світ накопичив більше інформації, ніж за весь період його існування. І розуміння того, що все дуже швидко змінюється, спонукає нас, керівників області та міста, робити все для того, щоб створити середовище, в якому креативні, молоді, розумні люди своєю працею та своїм натхненням могли отримати якісні, конкурентні знання, ростити дітей і прагнути все робити для того, щоб наступні покоління гордилися нашою українською державою».

 В театрі Садовського відзначили найталановитих школярів Вінницької області

Керівник ОДА висловив подяку молоді за працю та прагнення до розвитку, а також викладачам – за підтримку, вміння зацікавити й створити умови для здобуття нових знань.

«У поточному році, з огляду на ті позитивні здобутки, які мають наші діти, на проведення свята ми виділили з обласного бюджету майже півмільйона гривень. І вважаємо, що це інвестиція в майбутнє нашого Подільського краю», - наголосив Валерій Коровій.

 В театрі Садовського відзначили найталановитих школярів Вінницької області

Вінницький міський голова Сергій Моргунов, у свою чергу, відзначив, що владна команда Вінницького краю покладає великі надії на те, що отримані знання юні обдарування лише примножуватимуть, а в майбутньому -використають на благо рідного міста та регіону.

В театрі Садовського відзначили найталановитих школярів Вінницької області

Загалом під час свята свої нагороди – Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради, а також грошові премії – отримали понад 400 учнів та 332 педагоги Вінниччини.



Переглядів: 3047
Поширень: 0