21 червня 2018 року о 12:00 у приміщенні галереї «Інтершик» відбудеться круглий стіл «Вінниця – місто ефективних регулювань. Як досягти успіху?», участь у якому на запрошення міського голови Сергія Моргунова візьмеГолова Державної регуляторної служби України Ксенія Ляпіна.

Під час круглого столу обговорюватимуть наявні виклики місцевого регуляторного середовища й бізнес-клімату у м. Вінниця, а також можливі шляхи та інструменти для формування ефективної місцевої політики розвитку підприємництва. До участі запрошуються представники бізнесу та бізнес-асоціацій м. Вінниці.

Участь в обговоренні, крім Голови Державна регуляторна служба України, візьмуть: заступник міського голови м. Вінниця Владислав Скальський, керівник проекту ПРООН «Зміцнення бізнес-об’єднань малих та середніх підприємств» Андрій Заїка, залучений експерт проекту ПРООН «Зміцнення бізнес-об’єднань малих та середніх підприємств» Любомир Чорній, директор департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Віталій Погосян, член громадської ради при Державній регуляторній службі України Олександр Пліва, експерт з питань регуляторної політики Центру громадської експертизи Ярослав Глібіщук, представники громади, бізнесу та бізнес-асоціацій. 

Круглий стіл проводиться Вінницькою міською радою у співпраці з Державною регуляторною службою України за підтримки проекту Програми розвитку ООН в Україні «Зміцнення бізнес-об’єднань малих і середніх підприємств», який реалізується за фінансової підтримки Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO).

Питання та пропозиції, висловлені під час круглого столу, будуть використані в процесі роботи «Відкритої регуляторної платформи м.Вінниці». Захід є одним з кроків реалізації «Програми посилення конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва міста Вінниці на 2017-2020 роки».

Вінниця – місто ефективних регулювань!

Реєстрація на захід є обов’язковою за посиланням та триватиме до 19 червня включно!



Переглядів: 1607
Поширень: 0