Окрім майстрів гребінця і ножиць, у святі братимуть участь майстри манікюру та візажу. Свято різнобарв\'я, стилю та краси розпочнеться о 15 годині 24 червня в експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати.

Перукарі, майстри манікюру та макіяжу, які працюють на території Вінниці, вже не вперше беруть участь у різноманітних фестивалях та конкурсах та здобувають перемогу. Майстри перукарської справи гідно заявили про Вінницю у різних містах України - у Тернополі, Одесі та Києві. Цьогоріч такий фестиваль пройде і у Вінниці під патронатом міського голови Володимира Гройсмана. Організатор фестивалю - управління розвитку споживчого ринку та послуг Вінницької міської ради. На свято краси, окрім вінницьких майстрів, приїдуть також гості з інших обласних центрів. Наразі вже зареєстровано понад 30 учасників фестивалю.

За словами начальника управління розвитку споживчого ринку та послуг Вінницької міської ради Сергія Кудлаєнка, в рамках фесту будуть проходити майстер-класи від відомих знавців перукарської справи, нігтьової естетики та макіяжу. «Такі майстер-класи для новачків, на мою думку, просто необхідні, - вважає Сергій Кудлаєнко. - Адже учні фахових закладів повинні побачити, що професія, яку вони обрали, є затребуваною та творчою. Я вважаю, що такі майстер-класи допоможуть їм впевнитися у правильності свого вибору та стимулюватимуть їх у розвитку своїх здібностей». Хто саме проводитиме уроки для новачків, організатори свята поки що тримають у таємниці.

Взяти участь у фестивалі перукарського мистецтва «Світ краси» можуть усі бажаючі майстри перукарень та представники фахових учбових закладів. За довідковою інформацією можна звертатися в управління розвитку споживчого ринку та послуг міської ради (вул. Соборна, 50 к. 207 т. 35-17-66). Заявки на участь прийматимуться до 15 червня.


Переглядів: 2927
Поширень: 0