У конкурсі традиційно беруть участь вихованці міських шкіл естетичного виховання та училища культури і мистецтв ім. М. Леонтовича. Першого червня, у Міжнародний день захисту дітей, у мерії нагороджували переможців конкурсу «Кришталева нота - 2010» та їх педагогів.

Цьогоріч змагання молодих музикантів та співаків проходили упродовж трьох місяців у номінаціях «Вокальні ансамблі», «Народні інструменти - баян, акордеон» та «Народні інструменти - домра, гітара». До фіналу конкурсу потрапило понад 120 юних музикантів та вокалістів віком від 6 до 16 років. Після конкурсу для учнів мистецьких шкіл та вихованців студії було проведено майстер-клас з гри на гітарі гітаристами дуету «Резонанс» із Парижу.

У Міжнародний день захисту дітей юні дарування зібрались у залі засідань Вінницької міської ради. Очільник міста Володимир Гройсман привітав переможців та учасників конкурсу та вручив їм дипломи і грошові сертифікати для придбання музичної літератури. Педагоги ж та викладачі талановитих дітей були відзначені подяками управління культури міської ради. «Вінниця дійсно має таланти, яким заздрить не лише Україна, а й світ, - зазначив мер. - Бажаю вам безтурботного дитинства, натхнення, творчих успіхів та нескінченних можливостей реалізовуватися у житті».


Переглядів: 2872
Поширень: 0