З 8 по 14 червня у Львові проходив чемпіонат України з кульової стрільби та змагання Центрального спортивного клубу міліції.

В змаганнях приймали участь збірні команди всіх областей, збірна команда України та МВС України. В складі команди ГУМВС України у Вінницькій області та одночасно за збірну команду області виступав Павло Сидорук.

Повний комплект медалей виграв Павло Сидорук за одні змаганняЗолоту медаль Павло виборов в чемпіонаті ЦСКМ України в стрільбі зі швидкісного пістолета серед правоохоронців. З результатом 565 очок йому вдалось встановити рекорд Вінницької області та в загальній таблиці чемпіонату України увійти у фінал на третій позиції.

У фіналі, де потрібно було виконати 4 серії по 5 пострілів в кожній за 4 секунди по п’яти з`являючимся мішеням, Павло поступився двом майстрам спорту міжнародного класу і посів п’яту сходинку в загальному чемпіонаті України у даній вправі.

В стрільбі зі стандартного пістолета Сидорук посів 2 місце в загальному заліку чемпіоната України, а у стрільбі з револьвера – 3 місце.

Павло Сидорук відмітив, що враховуючи свій вік (майже 50 років) вже стало важко боротись з молодими спортсменами, які мають сучасну спортивну зброю, вдосталь патронів, тири.

Таким медальним виступом наш спортсмен вирішив завершити свою спортивну кар’єру та розпочати тренувати збірні команди ГУМВС з професійно-прикладних видів спорту в стрільбі з бойової та снайперської зброї.


Переглядів: 3509
Поширень: 0