Кабмін виділив Міністерству внутрішніх справ 19,3 млн гривень зі стабілізаційного фонду державного бюджету для придбання виробничої лінії та налагодження на базі казенного науково-виробничого об\'єднання "Форт" (Вінниця) виробництва деталей зброї за технологією інжекційного формування металевих порошків (MIM-технологія).

Про це сказано в постанові Кабміну №1040 від 27 жовтня.

Джерелами покриття цих витрат уряд встановив надходження від цільового розміщення державних цінних паперів, приватизації держмайна та інші надходження, безпосередньо пов\'язані із процесом приватизації та кредитуванням підприємств, а також кошти, які надійдуть від сплати штрафів, пені та неустойки за невиконання власниками приватизованих об\'єктів умов договорів купівлі-продажу.

Як повідомлялось, 26 жовтня прем\'єр-міністр Микола Азаров побував з робочою поїздкою у Вінниці, де ознайомився з роботою "Форту".

Для довідки:
KНВО "Форт" МВС України - провідне українське підприємство, основною спеціалізацій якого є виробництво вогнепальної зброї і різних спецзасобів для співробітників правоохоронних органів і інших силових структур.


Переглядів: 4350
Поширень: 0