Починаючи з 20 грудня для дошколяриків та учнів шкіл буде відновлено традицію проведення міських новорічних ранків, де дітвора отримає подарунки від міської влади, подивиться казкову виставу та візьме участь в різноманітних інтерактивних іграх. Організатори свята запевняють, що цьогорічні програми будуть більш цікавими та яскравими.

Розважальна програма для дітей матиме назву «Казки Новорічної ночі» і об\'єднає казкових героїв, мультиплікаційних улюбленців дітей і, звичайно, головних героїв свята - Діда Мороза та Снігуроньку. Крім того, оскільки наступний рік - Кролика або Кота, малюків розважатимуть улюбленці закордонного мультику Багс Бані та його товариш Дафі Дак.

«Проаналізувавши новорічні ранки попередніх років, ми дійшли висновку, що слід змінювати формат проведення - залучати професійних акторів, щоб малеча поринула у новорічну казку, проводити інтерактивні конкурси, які дадуть змогу залучати більшу кількість дітей, - говорить директор Центру концертних та фестивальних програм Максим Філанчук. - Тому цьогоріч, крім вінницьких акторів, будуть задіяні актори із Києва із режисером Ельвірою Дударик».

Новорічні ранки проходитимуть щодня о 9:30, 11:00, 14:00 та 16:00 крім вихідних у залі Вінницької обласної філармонії «Плеяда». В цілому заплановано проведення близько 35 таких святкових програм. Квиток на «Казки Новорічної ночі» коштує 10 гривень, придбати його можна у касах ККЗ «Райдуга» та «Плеяди». Для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування вхід на свято - безкоштовний.


Переглядів: 12460
Поширень: 0