Проведення фестивалів українських страв стало гарною традицією у місті. Щороку по завершенню Різдвяного посту у Центральному парку ім. Горького проводяться смачні фестивалі, на яких городяни можуть скуштувати різноманітні страви на будь-який смак. Цьогоріч фестиваль триватиме два дні – сьомого та восьмого січня.

У ці дні, починаючи з 13:00, городяни, які полюбляють українську національну кухню, зможуть скуштувати смачні страви поблизу центральної головної ялинки міста. Частуватимуть відвідувачів повари ресторану «Поділля». Лежні та холодець, тушковані реберця та деруни, український борщ з пампушками, і, звичайно ж, кутя – усе це та багато іншого чекає на городян наприкінці тижня. Сам Фестиваль українських різдвяних страв розпочнеться 7 січня о 18:00.

Як повідомив начальник управління розвитку споживчого ринку та послуг Сергій Кудлаєнко, найактивніші учасники розваг біля головної ялинки, усі ці страви зможуть оцінити на смак в якості призів від організаторів святкувань. «Вінничан, які активно братимуть участь у заходах біля центральної ялинки, пригощатимуть безкоштовно (це буде свого роду заохоченням для тих, хто матиме бажання позмагатись у різноманітних конкурсах), а усі інші зможуть придбати страви української кухні на будь-який смак,» - говорить Сергій Кудлаєнко.


Переглядів: 3231
Поширень: 0