Вінницькі трамваї хочуть продавати львів\'янамПро такі наміри Віце-прем’єр-міністру України-Міністру інфраструктури Борису Колеснікову під час візиту до Вінниці заявив керівник КП «Вінницьке трамвайно-тролейбусне управління» Володимир Бугайчук.

У Вінниці Віце-прем’єр-міністр України-Міністр інфраструктури Борис Колесників ознайомився з роботою комунального підприємства «Вінницьке трамвайно-тролейбусне управління» та оглянув його ремонтну базу.

Вінницькі трамваї хочуть продавати львів\'янамНа підставі меморандуму про співпрацю від швейцарського Цюриха Вінниця отримала 105 трамвайних вагонів. Щоденно ж на маршрути виходить 60 одиниць. У зв’язку з цим зайві трамваї Вінницьке ТТУ готове запропонувати іншим містам. Як повідомив начальник підприємства, 50 трамваїв чеського виробництва «Татра» готові продати уже сьогодні. Один вагон коштує 200 тис. грн.. Разом з тим, Вінницьке ТТУ єдине в Україні проводить модернізацію трамвайних вагонів, зменшуючи енергозатратність та збільшуючи їх надійність, зазначає Володимир Бугайчук.

Комфортнішим після оновлення стає і пасажирський салон. Відтак модернізований трамвай з гарантією 10 років, за експертною оцінкою, коштує 1,2 млн. грн..

Вінницькими чеськими трамваями окрім Львова цікавляться Житомир та Євпаторія.

 


Переглядів: 7344
Поширень: 0