За підтримки обласної державної адміністрації, обласної ради та відповідних громадських рад 15 березня відбувся перший регіональний Форум соціальних інвестицій.

Даний форум має стати інформаційним майданчиком для налагодження діалогу між основними дієвими особами з вирішення соціальних проблем, а саме: влада-громадськість-донори-бізнес. Основною ідеєю заходу є залучення соціальних інвестицій для вирішення актуальних проблем Вінниччини. Під час форуму відбулися презентації проектів громадських організацій області та залучення донорів і бізнесу до їх реалізації, а також участь інститутів громадського суспільства для реалізації державних соціальних програм.

Під час проведення «Ярмарку ідей» презентувалися актуальні соціальні проекти громадських організацій, проходила презентація донорських, інвестиційних та комерційних установ.

В процесі проведення роботи в профільних секціях піднімалися такі актуальні теми, як «Інновації в медичній галузі», «Підтримка культурницьких ініціатив», «Розвиток сільських громад та зеленого туризму», «Екологічна безпека та енергозбереження», «Якісна освіта як запорука розвитку регіону», «Соціальний захист як інвестиції в майбутнє», «Вінниччина доброчесна: вимоги часу чи модна тенденція».


Переглядів: 2960
Поширень: 0